Påskmus försvunnen...

I förrgår fick jag en fin påskmus och i dag är den försvunnen... Har letat överallt efter den men utan resultat. Kan inte minnas var jag lagt den. Mitt minne är bra, men tydligen kort. Funderar på att riva ner nån lampa så att jag ser bättre under soffan.

image192
Här var den inte...

Kommentarer
Visdomsord från: Anonym

Haha, det har hon säkert gjort. haha,vilken rolig bild och söt katt :)

2008-01-05 @ 15:00:04
URL: http://photonbywe.blogg.se
Visdomsord från: Erika

Jag tror att den har sprungit iväg när du inte såg. Eller så har matte och husse gömt den bara för att retas ;o)

2008-01-05 @ 16:11:01
URL: http://morgondimma.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Har du hittat din mus än eller är den helt spårlöst försvunnen? Då kanske vi kan spela in en deckare också. Du skulle garanterat vara en fena på att lösa svåra gåtor med försvunna saker. Jag kan vara din sekreterare och medhjälpare. Brukar kunna lukta mig till saker som är på rymmen. ;)

Några mord har jag väl inte några erfarenheter av. Det enda jag kan jaga här hemma är väl mina bröder, det tillåter inte matte. Sen har jag jagat matburkarna som matte slängt. Har försökt att döda dem så gott det går, men matte bara skrattar och säger att de redan var döda när hon slängde dem. Så, nej jag är ingen fena på mord. Biljakt låter häftigt, vet du hur man framför ett sådant fordon? Jag har ingen aning, jag har bara åkt med.

Hur gick det med lägenheten. Var det idag de skulle titta på den. Jag har varit där och markerat revir och sånt där. Hoppas det bet på de andra som köadet. När jag var där köade ingen för tillfället så jag kunde inte passa på att bita dem också. Det var dumt, det hade jag gärna gjort för att skrämma bort dem.

Min svans ihopslingrad med din //Kattastrof

2008-01-05 @ 16:48:33
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: anfia & warroo

tack tack :)

2008-01-05 @ 16:54:14
URL: http://anfia.blogg.se
Visdomsord från: Gurkan & Maja

Hmmm, jag skulle kolla så att inte matte tagit den... Hemma hos oss har det ofta hänt att matte gömmer leksaker för att sedn ploka fram och överraska. Hon påstår att det förhindrar oss från att bli uttråkade...

2008-01-05 @ 18:55:18
URL: http://gurkhatigris.blogg.se
Visdomsord från: malin

vilken söt blogg :)tack för tipset med frysen

2008-01-05 @ 21:34:14
URL: http://mykarma.blogg.se
Visdomsord från: Noise

Hej Naken! Det är jag som är Noise, en 5 år gammal sphynxhona som just nu är och hälsar på mina polare Ronja, Hobbe, Hodja och Ossian.

Jag har precis blivit badad, människor uppskattar tydligen inte att få gulbrunt "sphynxflott" kletat på sin inredning..? Som tur är så var vattnet varmt och så fick jag ligga invirad i två handdukar i reserv-mattes knä och spinna ett bra tag.

Jag hoppas verkligen du hittar din fina påskmus. Ett tips är att krypa in under soffkuddarna och leta efter den!

Kurrspinn
/Noise

2008-01-05 @ 22:06:44
URL: http://hedokatt.blogspot.com
Visdomsord från: Marita

Är du säker på att det inte varit en hund hos dig och ätit upp den?????

2008-01-05 @ 22:40:56
Visdomsord från: Sara

vilken sötis katt!

2008-01-05 @ 23:47:18
URL: http://SaraWikstrom.blogg.se
Visdomsord från: Nicole

Lycka till i ditt letande! Jag hoppas att du hittar den, det vore ju pinsamt om en leksaksmus klarar av att springa iväg från dig. ^^

2008-01-06 @ 00:17:02
URL: http://frauneumann.blogg.se
Visdomsord från: BELLMAN

Tjena Naken, har du hittat påskmusen???? Jag vill GÄÄÄÄÄRNA bli eran MANAGER. Har sovit på saken angående det här med gaget.. Jag var nog väldans girig när jag föreslog 70-30 till mig. Morsan och jag har resonerat fram och tillbaka och hon säger att jag måste bli mer ödmjuk. Japp!!!! Va säger du om 90-10 till er i bandet. Jag är bara glad för att få vara med och ni har ju faktiskt dragit igång allt ihop. Är bandnamnet klart???? Håller fortfarande på Tjofräz......
TASS MOT TASS Tillbaka till dig Naken, min favvokisse, hälsar världens tröttaste Chihuahuakille efter helgens spektakel. NOSPUSS...BELLMAN.


Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0