Pest eller kolera...

Har varit och vaccinerat mig mot pest och snuva. Det var hemskt! Hellre går jag här och snorar i en förkyldning än att få en såndär spruta i nacken. Men jag hade inget val. Har hört att vi killar blir väldigt dåliga när vi blir förkylda. Kanske var det därför matte tvingade dit mig.

Fick veta att jag fått tandsten också, så nu blir det väl till att börja borsta tänderna. Vill ju inte ha dålig andedräkt när jag ska pussas med tjejen.

image258
Hemska sak...

Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen: http://www.kattsajten.se/cat/xform.aspx?id=26990

Min idé har blivit stulen...

Läste fredagens aftonblad och insåg att jag blivit lurad. Någon kisse från Japan kallad Musashi har snott min idé. Han har startat ett band och fått skivkontrakt. Dessutom får han och hans bandmedlemmar en hel tonfisk var för varje låt de spelar in. Fusk, fusk fusk.

image256
Slående likt...

Läs hela artikeln här

Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen: http://www.kattsajten.se/cat/xform.aspx?id=26990

Mitt nya träd...

Jag har fått ett nytt fint träd som jag ska ha i vardagsrummet. Självklart hjälpte jag till att packa upp det när matte varit så snäll och köpt det till mig.Matte tyckte inte att jag hjälpte till på ett bra sätt. Vad det nu ska betyda...

Jag tog en premiärklättring. Topp-platsen är helt klart den bästa. Därifrån kan jag hålla koll på nästan hela mitt revir. Lillebrorsan får ta nån av de andra platserna när han nu kommer.

image255
Hoppas lillebrorsan är höjdrädd så att han inte vågar sig upp hit...

Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen: http://www.kattsajten.se/cat/xform.aspx?id=26990

Rösta på mig!

Jag är med i en fototävling där jag kan vinna massor av god mat. Känner riktigt hur det kurrar i magen. Hjälp mig att vinna genom att rösta på mig. Här är länken: http://www.kattsajten.se/cat/xform.aspx?id=26990
Igentligen kan man väll säga att det inte är jag, utan min utomordentligt snygga bakdel som är med och tävlar.

Hoppas att jag vinner!


image254
Bilden jag deltar med...

Nyinflyttad!

Nu har jag flyttat till Kungälv! Det finns mycket yta att springa på här. I köket finns det ett poolområde på golvet. Inte dumt alls att plaska runt där. En stor varm fläkt finns det också så att man slipper frysa. De har verkligen tänkt på allt i den här lägenheten. Tyvärr har någon satt upp plast för dörren till köket så det är rätt svårt att ta sig in där. Men skam den som ger sig. I morgon ska det komma en gubbe hit och ta bort poolen och plasten, dumt tycker jag.

image252image253
Några glädjeskutt över flytten...

Hinderbana

Jag har hittat en fin fin hinderbana vid taket. Den kan vara bra att ha nu när jag ska komma i form inför sommaren. Förstår bara inte varför H&M har envisats med att ha en massa böcker stående där...

image251
Vill man bli fin får man lida pin...

RSS 2.0