Nakenben

Nu är jag hemma igen! Det var en dramatisk operation. Mer delar var trasiga i benet än vad doktorn först trodde.
Fick sova på sjukhuset en natt och när jag vaknade såg jag att någon hade roat sig med att raka och sy korsstygn på mitt ben. Dessutom är det någon som har satt en fåntratt runt halsen på mig. Somliga roar sig lätt...

Nude kände inte igen mig när jag kom hem. Han sa att jag luktade illa och att jag såg dum ut i den där fåntratten. Dessutom retar han mig hela tiden och kallar mig för Nakenben. När jag blir frisk ska jag ge igen och visa vem det är som bestämmer här hemma.

Det enda positiva med den här historien är att man får extra mycket uppmärksamhet från H&M. Matte får ligga under skrivbordet och arbeta numera. Första natten tvingade jag henne dessutom att ligga med mig på golvet och sova. Jag kan nämligen inte sova om jag inte får ligga på hennes huvud. Hon tyckte att det var hårt. Jag tyckte att det var bekvämt. Å det är ju jag som bestämmer.

Doktorn sa att jag var en rar och modig liten kisse. Jag charmade som vanligt hela avdelningen.
Tyvärr sa han också att jag måste vara helt stilla i 2 veckor. Jag ska dessutom få sjukgymnastik varje dag och får inte gå ut på 8 veckor. Det är straffet man får för att träna stafett i fåtöljen det.


Idag orkar jag inte göra någonting. Jag har legat och sovit i tvättkorgen hela dagen. Matte tjatar på mig att jag ska äta och dricka men jag orkar inte. Jag behöver bara ge ifrån mig ett litet pip så är hon där och matar mig med knagglisar direkt ur handen och vatten på spruta.


Nakenben med korsstygn...

Paraolympics

Jag har blivit tvungen att avbryta min OS-karriär på grund av en skada.

Jag och Nude tränade stafett i fåtöljen igår när jag plötsligt tappade balansen. Resultatet blev att jag trillade ner på det hårda golvet och att mitt knä gick ur led. Jag blev naturligtvis arg på Nude och fräste ordentligt åt honom.
 
H&M tog med mig till doktorn som klämde på knät så att det om möjligt gjorde ännu ondare. Sedan blev jag väldigt trött och de tog bilder på mitt skelett. Tydligen har jag fått nått som kallas patellaluxation. Det låter krångligt och är nog inte så roligt heller.

Idag har jag tillbringat en stor del av dagen hos doktorn igen och på måndag blir det operation. Känner mig lite orolig inför det. Vem ska nu ta hand om Nude medan jag är borta? Vet ju inte hur lång tid det kommer att ta. Doktorn har sagt att jag kommer att bli lite hallt även efter operationen så nästa OS blir det Paraolympics för min del.

Något som uppmuntrat mig mycket är i alla fall att jag fått så fina utmärkelser av er bloggare. Jag tänker bland annat på:
Fröken grön
Katthemmet kompis
Sphynxnoja

Det ska jag tänka på när jag ligger på sjukhuset. Då kommer jag nog hem snabbare tror jag.

Om det är någon av er som vet mer om patellaluxation eller som har haft detta själv så får ni gärna skriva och berätta för mig. Det kanske kan göra mig mindre orolig.

RSS 2.0