Möblera om...

Kände för en förändring idag och bestämde mig för att möblera om lite. Har ju inte så många egna möbler men min soffa brukar jag ändra placeringen på då och då. Funderade ett tag och bestämde mig för att flytta den till en mer central plats i rummet. Det känns viktigt att se allt, men framförallt att alla ser mig. Det var svårt att flytta soffan. Den är inte speciellt tung men fruktansvärt otymplig. Inte är det så att jag kan ta den på mina axlar heller för det har jag ju direkt inga. Hittade i alla fall en lösning tillslut. När jag hade flyttat soffan kom jag dessvärre på att värmen från det där varma vita inte når så långt in i rummet. Så det var bara till att flytta tillbaka den igen. Allt arbete i onödan.

image99
Undrar var jag ska ställa soffan så att alla ser mig...

image100
Det här var inte det lättaste...

image101
Stå inte bara där och stirra. Hjälp mig i stället...

image102
Soffan står trotts allt bäst här, där det är varmt och mysigt...

Mästerkatten i stövlarna

Har länge velat ha ett par läckra vinterstövlar för att inte frysa så mycket om mina tassar när jag går ut. Hittade ju ett par snygga westernboots för ett tag sedan. Har inte kommit mig för att köpa dem än men det är väll dax snart. Så här snygga är de i alla fall:


Bild från Fanzydog

Idag hittade jag en annan stövel. Den var stor och varm. Har hört att man alltid ska prova stövlar för att se om de passar innan man bestämmer sig för dem, så det gjorde jag. Jag fick ner ungefär halva kroppen i dem. Om det innebär att de passar mig eller ej vet jag inte riktigt. Mörkt blev det i alla fall när man hade dem på sig och svåra att gå i var de också. Förstår inte att matte kan använda sånadär. Men hon kanske har med sig en ficklampa vart hon än ska.
 
image97
Låt se om den passar. Luktar gott gör den i alla fall...

image98
Skulle haft en spegel så jag kunde se hur den sitter...

Otur i kärlek

Idag har jag insett att jag verkligen har otur i kärlek. Min första stora kärlek var en kattflicka som hette Monica. Vi hade samma intressen då det gäller mode och exklusiva prylar. Hon hade så fantastiskt fin, lång päls och jag föll pladask för henne första gången jag såg henne. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Tyvärr blev Monica överkörd av en sån där stor plåtsak som människorna har och kör på vägarna med när de är för lata för att gå. Hon blev rätt platt, kunde inte gå längre och var tvungen att avlivas. Sörjde henne hårt och länge.

image93image95
Här är min vackra Monica

Har hört att det är inne att dejta via nätet och därför har jag prövat det ett tag. Fick kontakt med en jättesöt liten katt-tjej som heter Kattastrof. Vi har bloggat ett tag nu och jag trodde verkligen att vi hade nått på gång. Vi hade till och med bestämt en dejt då vi skulle ta en match mot hennes marsvin "kompisar". MEN idag får jag veta att hon träffat en annan. Mitt hjärta är åter i spillror. Tjejer är absolut inte att lita på! Jag får väll inse fakta och gå vidare i mitt liv. Vi har nog inte samma mål i livet ändå, jag och Kattastrof. Hon ville ha barn och det vill ju inte jag. Nu är jag singel igen så om det finns nån kattflicka där ute som är intresserad så är jag öppen för förslag.


Nu ska jag gå och gråta...image94

Ute på Balkan

I dag har jag varit ute på nått som kallas för balkan eller nått liknande. Jag har hört att det ska vara varmt och skönt på balkan men det var det inte alls. Det var jätte kallt och blött, inte mysigt alls. Blev blöt om tassarna. Satt kvar en stund i alla fall och spanade ner mot gatan.

Det är märkligt vad människorna blir små när de är där ute. Kan i och för sig förstå att de krymper i den här kylan. Jag har ju inga skor så det känns som om mina trampdynor har krympt till hälften av sin ursprungliga storlek. Måste verkligen ta och investera i ett par varma och mysiga skor.

image91
Hi hi vad små ni är och era hundar är ännu mindre...

image92
Kommer ni närmare så biter jag...

Utmaning!

Blir lite nyfiken på alla er katter, hundar och andra djur som besöker min blogg. Har sett att ni har väldigt fina och passande namn allihop. Nu undrar jag varför ni just heter det ni heter. Eller med andra ord, hur ni har fått era fina namn.

Själv heter jag ju Naken. Detta urtjusiga namn har jag fått eftersom min matte tyckte att jag var väldig hårlös när jag var liten. (Min mage och hals är fortfarande naken så jag slipper att byta namn). Egentligen tycker jag att namnet skulle passa henne bättre... Hon var nog ännu naknare när hon föddes. Men, men hennes föräldrar tänkte väll inte så långt...

Speciellt utmanad är du, min plastbror Fredrik då jag alltid undrat över hur du fått ditt namn =)

Utmaningen består i att skriva lite om varför ni fått ert namn. Antingen kan ni skriva det som en kommentar till mig eller meddela mig om att ni skrivit på er sida så går jag in och kollar.

Lycka till/ Naken

Räkningar :)

Att betala räkningar är kul. Då får man hålla på med prassliga papper och tassa på den här räknemanicken. Knapparna är precis lagom stora för mina tassar. Ibland är det svårt att trycka ner knapparna, men då kan man ju bara ställa sig på dem. Hoppas att allt blir rätt nu...

image90
Stör mig inte, jag koncentrerar mig...

Brev till mig!

Å vad roligt, jag har fått ett brev. Mitt alldeles egna brev! Det låg där på köksbordet och bara väntade på mig. Och det var ett fint brev må ni tro med blå insida. Insidan var så fin att jag gärna ville titta lite närmare på just den. Stack in mitt huvud i brevet och upptäckte då till min stora glädje och förvåning att det fanns små fönster i det. Det är ju helt perfekt tänkte jag. Då kan man ju se vad som händer utanför även när man är där inne. De har verkligen tänkt på allt när de skickade det här brevet till just mig. För en gång skull är till och med jag imponerad.

Konstigt nog var det ingenting i brevet. Har sett att det brukar vara det. De borde i alla fall ha lagt någon liten godbit i det tycker jag. Men, men man kan inte få allt och jag är glad ändå.

image87
Oj vilket fint brev. Undrar vad som finns i...

image88
Fönstren är verkligen till hjälp när man ska leta här inne...

Sugen på en kvällsmacka...

Kände mig lite sugen på någonting att sätta tänderna i så här på kvällskvisten. Hittade en macka bland andra delikatesser i en påse under diskbänken. Var snabb att roffa åt mig den innan nån annan han att ta den. Undrar just varför de lägger en massa goda grejer där? Problemet med mackan var att den vägrade att ligga still. Försökte om och om igen att sätta tänderna i den men misslyckades. Bestämde mig tillslut för att öva lite fotboll med den i stället. Fick ju lite inspiration från gårdagens match... Lyckades göra några mål mellan stolsbenen i alla fall. Är ganska nöjd trots att kvällsmaten gick mig förlorad.

image85
Ligg still... så jag kan äta dig.

image86
Ännu en snygg passning av Naken...

Fotboll

I kväll är det match mellan de gula och de röda. Naturligtvis ligger jag och kollar från första parkett. En gubbe kastade in bollen från sidan och de andra sprang efter och jagade den. Tycker att de är ganska dumma. Till och med jag är bättre på apport än vad de är. Dessutom har de ju händer som de kan plocka upp bollen med. Men dem envisas de med att inte använda. Hur dum får man vara? Hade jag haft händer, eller i alla fall ett par tummar så hade det inte varit nån match för mig att hämta den där bollen. Det är som jag alltid har sagt: människor är inte smarta alls...

image86
Ja kom igen då! Hämta bollen...

Glädjen över en sjukdom...

Idag är jag så glad! Matte har blivit sjuk. Det betyder att jag slipper att vara ensam hemma hela dagen. Till det positiva hör också att hon känns så varm och skön att ligga bredvid. Inte riktigt som det där vita som hänger på väggen men nästan, och mjukare. Rusade runt i lägenheten av lycka och rev ner allt som stod i min väg.

Under mitt glädjerus tillbringade jag en ganska lång tid bakom datorn. Bet och hängde i alla de där långa ormliknande plastgrejerna som finns där bakom. Gav dem en ordentlig match och fick tillslut död på dem. Tänkte att matte behöver lite lugn och ro nu när hon är sjuk. Så nu fungerar varken telefonen eller Internet. Tänk vad glad hon ska bli när hon märker att jag har fixat det för henne.

Gentleman som man är tänkte jag fixa med lite frukost åt matte idag. Gick in i kylen för att kolla efter vad som bjöds. Hittade tyvärr inget ätbart, bara en massa påsar, flaskor och kartonger. Får bjuda på frukost en annan dag, när de har köpt hem nått som går att äta.

image81
Få se nu, jag undrar just vad hon kan tänkas vilja ha...

image82
Usch va kallt det är. Inte konstigt att det finns så lite mat kvar här inne. Jag skulle också ha rymt...

image83
Det här kanske skulle kunna va nått. Tyvärr sitter det en kork på så att man inte ens kan provsmaka...

Hurra för toaletten

I dag är det den Internationella toalettdagen och det måste ju naturligtvis firas... Har alltid tyckt att just toaletten borde firas eftersom den är en sån exklusiv och praktisk vatten-reservoar. Dock anser jag att det är lite väl djupt ner till vattnet. Men men, den kanske egentligen är byggd för hundar eller andra större djur. Gjorde i alla fall ett försök att fira den riktigt ordentligt nu under kvällen. Matte uppskattade dock inte min entusiasm och körde ut mig innan jag var klar.

image78
Hipp hipp hurra på din stora dag...

image79
Här va det livat...

image80
Får nog ta mig en närmre titt...

Överraskning!

Tänkte överraska matte och husse med att städa när de var på jobbet idag. Konstigt nog blev de inte alls glada när de kom hem. Matte tog genast fram den där monster-maskinen som morrar så förfärligt. Blev rädd och gömde mig under soffan. Det är tacken man får när man försöker vara snäll och hjälpa till.

Började med att välta ner en av de där fula växterna som de envisas med att ha stående i fönstret. Fattar de inte att de skymmer min utsikt. Dessutom tycker jag att just den här växten har stirrat konstigt på mig en längre tid. Har försökt att ta livet av den tidigare, men misslyckats. Idag fick jag äntligen död på den, åt upp halva så nu har jag ont i magen och mår lite illa. Fortsatte mitt arbete genom att hoppa och klampa runt i det där bruna mjuka som växter tydligen gillar att stå i. Kan i och försig förstå dem, det känns ganska mjukt och skönt under trampdynorna när man tassar runt i det. Avslutade det hela med att göra en burnout på mockamattan. Den blev riktigt fin tycker jag.

image74
Så här fint kan det bli om man lägger manken till...

image75
Min burnout som jag blev väldigt nöjd med...

image76
I det stora hela blev jag väldigt nöjd med resultatet. Synd bara att jag inte fick ha kvar det så länge...

Tips från Kattastrof

Fick ett bra tips från min bloggkompis Kattastrof i veckan. Hon hade gjort sönder sin mattes nya tröja. Jag vill ju inte vara sämre, så jag bestämde mig för att bita hål i en av mattes tröjor idag. Hålet blev inte så stort som jag hade tänkt mig. Matte hann stoppa mig tyvärr.

image71
Tittar bort och låtsas att jag inte har med saken att göra...

Kattastrof är en fantasifull liten katt-tjej som älskar bus precis som jag. Hennes matte skriver om Kattastrofs upptåg på sin blogg  Jelican.  Har du inte läst den tycker jag absolut att du ska gå in och botanisera bland hennes inlägg.

Om man tar sats från fönsterbrädan kan man nå taklampan. Gjorde några försök idag och lyckades tillsist.
Lampan är av ett roligt material som prasslar när man nuddar det. Undrar varför man stänger in ljus i en sån där konstig stor pappersboll. Ville befria ljuset helt enkelt... Det blev ett ganska stort och fint hål i den när jag hoppade och fick tag i den. Det var roligt, nu har jag skaffat mig en ny fritidssysselsättning =)

image72
Kom ut ljus...

Som ni ser så kan jag konsten att hämnas!
image73
He he he. Skrattar bäst som skrattar sist...

Hämnd!

Gick upp klockan nio idag. Det blev inte riktigt så tidigt som jag hade tänkt mig, men de kom hem rätt sent igår... Började med att trampa och klampa i mattes ansikte. Gick sedan över till att gnaga på henne med mina framtänder. Fick tillslut upp henne ur sängen och hon gav mig mat. Retades lite extra genom att inte vidröra maten, hi hi hi. Satte sedan i gång med plan B: Det stora trädet som står i vardagsrummet vet jag att de inte vill att jag ska röra. Satte klorna i de flesta av bladen och bet sedan av en stor gren. Tar en paus nu men är inte färdig med dem än.

image69
Kom till mig. Jag ska inte göra er illa...

image70
Hämnden är ljuv...


Förbannad!!!

Fick just veta att festen inte var menad för mig. De ska iväg och lämnar mig kvar ensam här hemma. Hur kul är det... Ska sura och sura och sura. Kommer säkert på nått bra sätt att hämnas också. Ska vara extra utvilad imorgon bitti, då ska de få se på en som kan konsten att hämnas...

image68
Nu är det allvar...

Fest!

Har hört att det ska bli fest idag. Sitter här i soffan och förbereder mig lite. Fester är alltid kul. Då finns det många olika knän att sitta i. Dessutom får jag stå i centrum och alla pratar bebis-språk med mig, gosar med mig och säger hur söööt jag är. Det älskar jag! Tyvärr kommer det nog bara hussar, mattar och sådana där andra konstiga människor som har valt att inte skaffa sig några husdjur alls. Fler katter borde komma tycker jag. Funderar på att fixa en fest själv där det är husse och matte-fritt. Blev lite bakis efter förra festen så idag ska jag nog ta det lite lugnare.

image67
Flytta på dig, jag satt här först...

När jag var liten så var jag elak...

Tänkte att ni skulle få se lite bilder på mig från när jag var liten. Tydligen var jag en linslus redan då. Var ju tvungen att lägga manken till lite extra när matte och husse var och hälsade på, så att de säkert skulle vilja ta just mig med sig hem. Minns att jag tyckte att de var lite konstiga då de var och kollade på mig. Blev orolig när de var där med jämna mellanrum men inte tog med mig hem.


Här ser ni hur jag lär mig gå

image65
Jag och brorsan. Visst är vi lika...

image66
När matte och husse kom var det bäst att skilja sig från mängden. Inte konstigt att de föll pladask för mig, eller hur...

Morgontrött

Sov länge idag. Gick upp klockan 12. Trots sovmorgonen känner jag mig fortfarande lite trött. Men vänta bara, snart är jag i full gång igen.

image60

Tvätt dax

Hjälpte husse att tvätta idag. Han var så noga med att påminna om att allt som var smutsigt skulle läggas i den blå tvättpåsen. Jag tog honom på orden och la i min grå leksaksmus. Kände att den behövde fräschas upp lite grann. Trots att jag gjorde precis som han sa verkar han ha tvättat allt det andra men glömt just min grå mus. Nu ska jag ge igen och aldrig göra som han säger nått mer.

image59


Mina gröna vänner

Fick lite skuldkänslor sedan gårdagen så jag tänkte att jag skulle ta lite extra väl hand om mina gröna vänner idag. Hjälpte till att vattna dem. Egentligen tycker jag att det är vattnet som är det roliga. Men det är ju det som är själva grejen också.

image58
Tycker att det kommer lite dåligt med vatten. Får nog hjälpa till lite här...

Sällskap i soffan...

Har hört att man ska prata med sina blommor och det brukar jag göra. Den här blomman har jag pratat med förut. Den hade en kruka av porslin en gång men den kändes lite onödig tyckte jag. Växten blir så svår att förflytta om den har en tung kruka som håller den fast. Löste detta genom att ställa mig på kanten av den tills den vällte i golvet. Så nu är växten befriad från sin kruka och ingen är gladare än jag. Nu är den jätteenkel att förflytta och jag kan ställa den var jag vill.
image55

Kände mig lite ensam idag och var sugen på lite sällskap. Och man tager ju vad man haver som det så vackert brukar heta.

image56
Det är mysigare att vara två i soffan...

Skinnjacka med stort S

Hittade en supersnygg skinnjacka idag på fanzydog. Tror att den skulle passa mig perfekt. Den var dessutom på rea. Gissa om jag blev glad! Gick in för att beställa men insåg då till min förskräckelse att den endast fanns i storlek large. Den blir nog lite förstor för mig tyvärr =(

Så här snygg är den:

Bild från: fanzydog.se

Min adventskalender

Idag fick jag en adventskalender. HURRA!
Man ska tydligen öppna en lucka varje dag. Ville sätta igång att öppna med en gång men det fick jag inte. Finns nån konstig regel för det där...

image53
Kan inte hålla tassarna borta från den. Men imorgon är jag ju ensam hemma igen. Då kanske det är dax att ta för sig av innehållet...

På jakt efter mat

Det står en konstig apparat i köket. Har sett att det hoppar mat upp ur den om man väntar en stund.

image52
Nu har jag stått här och väntat en lång stund, men det kommer ingen mat. Det är synd...jag gillar mat som hoppar.

Placerad i Göteborg

Är nu placerad i Göteborg på bloggkartan.se, å de är ju inte så dumt!


Bästa idén

Tycker ju att det är så himla långtråkigt att vara ensam hemma på dagarna. Men jag kom på bästa idén idag! Fick syn på mattes ryggsäck som hon brukar ha med sig till jobbet. Om jag skulle krypa ner i den så skulle hon säkert inte märka att jag var med henne till jobbet... Skulle vara spännande att se vad hon sysslar med där hela dagarna som är så viktigt att jag måste vara ensam...

image47 
Sticker först ner min smäckra hals för att se om det finns plats nog för mig...

image48
Och det verkar ju finnas gott om platts. Jag gör ett försök att krypa ner medan ingen ser...

image49
Det här var inte speciellt bekvämt, svansen syns säkert också...

image50
Skit också nu får inte huvudet platts. Det var svårare än vad jag trodde det här. Tror jag ger upp, fast det bär mig emot. Idén var nog inte så bra som jag trodde ändå. Får fundera ut nått annat sätt...

Kurragömma!

Ville muntra upp mina människor när de kom hem från jobbet idag. Föreslog att vi skulle leka kurragömma. Gömde mig på bästa stället och låg blick stilla...

image46
Konstigt nog tog det inte lång tid innan de hittade mig. Funderar fortfarande på hur de kunde avslöja mitt gömställe så snabbt. Jag som hade gömt mig så väl...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Söndagsgodis

Blir alltid lite sugen på nått gott så här på söndagkvällarna. Hittade en påse dajm och undrade om det fanns nått kvar till mig.

image43
Ser faktist ut som om det ligger några kvar där inne på botten...

image44
Mmmm va gott det ska bli...

image45
Men vad händer? HJÄLP! Jag sitter fast! Det var mycket lättare att ta sig in än att komma ut ur den här dumma påsen.


Fars dag

I dag är det ju fars dag och jag skulle gärna prata lite med min pappa. Vet inte var han bor och även om jag hade haft hans telefonnummer hade det varit svårt för mig att ringa. Jag är adopterad och har aldrig träffat min riktiga pappa vad jag kan minnas.
Har en bild på honom i alla fall så jag kan titta på den om jag saknar honom för mycket.

image41
Min pappa heter Wilfred

image42
Själv tycker jag att jag är mer lik min morfar Ulthar. Honom bodde jag tillsammans med fram till jag var 14 veckor, då jag blev adopterad av matte och husse.

Konstiga varelser

Ligger och funderar över dessa konstiga varelser som kallar sig själva för människor. Måste vara nått fel på deras dyngnsrytm eller nått. Fem dagar i veckan (i följd) stiger de upp innan solen på grund av ett konstigt ljud som fyller mina öron med oljud. Detta ljud kommer alltid vid samma tidpunkt på morgonen. Trotts ljudet envisas de med att inte stiga upp ur sängen. Jag gör mitt bästa för att hjälpa dem genom att kliva runt så mycket jag kan på deras huvuden och tillslut lyckas jag alltid. Nu till det allra märkligaste... Två dagar på raken infinner sig inte detta ljud och jag får vänta och vänta på att få mat. Försöker att imitera ljudet som brukar infinna sig så gott jag kan med hjälp av min allra starkaste falsettröst men av någon konstig anledning stiger de inte upp. Måste tydligen öva mer på det lätet... 

I den här länken hittar du en tecknad version av mig om mornarna:
http://www.youtube.com/watch?v=hYAdTo5IQx8

Blir något irriterad över att de ligger där och ignorerar mig, börjar att kraffsa med mina nymanikyrerade klor under sängen (där jag aldrig har någon anledning att vara annars). Tillslut går husse ut och lägger sig på soffan i vardagsrummet. Det gör mig förvirrad och jag vet inte längre vem jag ska kämpa med att få upp. Springer fram och tillbaka mellan dem och gör så gott jag kan men utan resultat. Som ni hör har jag hafft fullt upp i natt vilket gör att jag är lite småtrött idag. Men men vad gör väll det, imorgon, ja jag vet att imorgon kommer det där oljudet igen och då ska jag sätta det på minnet och fortsätta att öva och öva på min imitation...

image40
Här ligger jag och funderar över väsentligheterna i livet...

Spahelg

Idag kände jag att det var dax att unna mig något extra. Bestämde mig för att ta en dusch och se över mina klor. Varför anstränga sig med att slicka hela kroppen ren när jag har tillgång till dusch? Tycker att det är lite obehagligt att slicka på de delar av kroppen som helt saknar päls. Det påstås att jag luktar illa ibland men jag tror inte på det.

image31

Tycker att det är lite pinsamt att bli fotad i duschen men det är väll sånt man får stå ut med. Hade helst skött det här med duschandet på egen hand men har svårt att hålla i duschhandtaget. Får fundera över hur jag ska lösa det problemet. Tycker inte om att få vatten i öronen så jag håller huvet högt.

image32

Hi hi hi hi...sluta, det kiiittlaaas...


image33image34

Avskyr verkligen att komma ut ur duschen. Det blir så himla kallt. Gör allt jag kan för att torka. Först skakar jag på mig så mycket jag kan. Tyvärr gör det inte någon större skillnad. Mina öron flaxar kring huvudet på mig och jag börjar att känna mig yr. Försöker i stället att slicka mig torr...hur det nu skulle vara möjligt. Låter till och med ologiskt i mina stora öron.


image35image36

Det är tur att jag har min mjuka och varma badrock att svepa in mig i. Den är mysig och jag blir varm igen.


image39image38

Sedan är det dax för lite manikyr. Tycker inte om kloklipparen, försöker att bita ihjäl den men lyckas aldrig. Den har nån speciell inre kraft som bara kloklippare besitter. Ger upp...lika bra att få det gjort.

Mina favvo leksaker

image30

Blå garnboll: Jag har fått den i present av min mattes snälla mormor. Hon har gjort den bara för min skull, snällt eller hur? Tycker om att studsa efter den eller bara tugga och bita på de mjuka garntrådarna. Har man tur så lossnar det en tråd som man kan smaska i sig. Av någon konstig anledning får jag aldrig leka med den när jag är ensam hemma. Då hamnar den högt upp i bokhyllan där jag inte kan få tag i den, och tro mig jag har verkligen försökt...

Pappersboll: En väldigt prisvärd leksak som består av en bit hopknycklat papper. Det prasslar otroligt mysigt när man passar den mellan framtassarna. Den har länge varit en av mina favoriter.

Leopardmus, grön med svarta prickar: Passar perfekt för att leka apport med. Det finns någonting i den också som skramlar när man kastar den i luften. Har försökt att ta reda på vad det kan vara för något där i men muskroppen är tyvärr så hård att den motstår påfrestningarna från mina vassa gaddar (än så länge).

En konstig rund grej: Denna har jag fått i present av husses mamma. Det är en konstig pryl eftersom någon har varit dum nog att lägga en boll i den. Har länge försökt att få ut den men utan resultat. Denna leksak är en favorit i perioder. Orkar inte alltid anstränga mig för att få ut bollen, men med jämna mellanrum gör jag ett försök. Tro mig jag kommer inte att ge upp. En vacker dag kommer jag att lyckas...

Pälsvippa: Blir full i skratt bara av att se den. Det kittlar nått fruktansvärt när någon killar mig på magen med den. Brukar bära runt den i lägenheten och be någon att kittla mig med den.

Apport

Idag har jag lekt lite apport. Meningslös sysselsättning egentligen, men sååå roligt. Fattar inte att folk kastar saker och sedan ber mig hämta dem om de genast ska kasta iväg dem igen. Men människor är ju inte alltid så smarta som de ser ut... Funderar på att låta dem hämta grejjerna själva nästa gång.

Såhär ser det ut när jag hämtar grejjer
image25image26image28
Bra med lite motion efter en lång dags slappande...

image29
Vad händer där inne egentligen? Svårt att koncentrera sig på att springa när det blinkar och blixtrar hela tiden.

Lite deppig...

Idag har jag inte gjort nått speciellt. Önskar att det snart blir helg så att någon är här hemma och aktiverar mig hela dagarna. Är lite sur idag, matte och husse har retat mig och kallat mig för Bittan ända sedan de kom hem. Men skrattar bäst som skrattar sist... jag ska bita dem i ansiktet när de sover!


Har hittat ett nytt ställe att ligga och vila på idag. Det är varmt och vitt men inte speciellt mjukt och bekvämt. De tänker verkligen inte på komfort när de bygger de här lägenheterna.

image24
Här kan jag ligga och låtsas att det är sommar igen.

Kläder för kallt väder

Idag har jag varit och hämtat ut de nya kläderna på posten. Känns bra ha lite nytt så här inför vintern. Tur att nätbutikerna finns, de måste ha tänkt på en sådan datakunnig och modemedveten katt som mig. Kunde inte hålla mig utan satte genast igång att prova mina nya outfits. Här är resultatet:


Tröjan är lite stor men det är ju bra så att jag har någonting att växa i. Den är jättgosig innuti och känns varm och skön.

image19
Den har även en praktisk huva så att jag slipper att frysa om öronen i vinter.
Nu blir ni allt avundsjuka va...?


Här ser ni min snygga täckjacksväst i kulörta färger. En väst är ett måste i vinter. Ska nog ha den nästa gång jag åker in till stan och shoppar. (Klicka på bilderna för att förstora dem)

image23

Även en modeguru som jag blir ibland trött på att prova kläder...

Är mycket nöjd med mina inköp
/Naken

Konsten att slappa

Nu är det måndag igen. Vilket betyder att jag har varit ensam hemma hela dagen. Rätt skönt i och för sig att slippa ha någon som säger till en vad man får och inte får göra. Har mest legat och slappat på soffan idag.

image15
Det är skönt att ligga i soffan och dingla med benen...



image16
Soffan är även praktisk om man ska ha gäster, då den går att bädda ut till en bäddsoffa. Jag har placerat den intill elementet så att det blir varmt och skönt om ryggen.
Vissa tycker att jag borde fundera över min diet. Jag kan inte förstå varför...?


Vid bloggen igen...


Nu sitter jag här framför datorn igen. Fick en avi från posten idag om att mina nya höstkläder finns att hämta. Har inte orkat att ta mig för att gå till posten idag, får se om jag känner någon inspiration att hämta paketet i morgon.
Är ju trotts allt lite nyfiken på hur den nya täckjacks-västen kommer att sitta.
Har ni riktig tur kanske ni får se mig gå manekäng i de nya kläderna i morgon...

/Naken

Westernboots!

Var inne och kikade på Le Chien och hittade ett par supersnygga westernboots som föll mig exakt i smaken. De är i mocka och skulle förmodligen matcha min "päls" i allra högsta grad. Problemet är bara att jag aldrig köpt skor förut och är osäker på min storlek. Vill ju inte att de ska tränga i tårna. Sedan är ju dilemmat välklippta klor eller ej? Det kan säkert göra skillnad på en storlek. Får nog fundera vidare på detta ett tag, men mums så snygga de är...
Gå in och kika på dem på länken:

http://www.lechien.se/ProduktDetalj.aspx?productID=749&sc=

Tänk att spatsera trottoaren fram i dem...det du!

Laga mat...

Att laga mat är en av mina största passioner. Tycker i och försig att de flesta sysslor i hemmet är roliga såsom diskning & städning.


image9
Att koka vatten är en konst... men jag har hört att det ska komma bubblor. Bäst jag kollar noga så att jag inte missar dem.

image10
Nu verkar det vara klart! Men det börjar hetta till i baken... tyckte det var behagligt i början men...


Ullared

Matte var på ullared i torsdags och kom hem med en jättefin polotröja till mig. Tror inte att hyresvärden går med på att höja värmen i lägenheten bara för min skull så det är bra att ha en varm och gosig tröja. Har fyllt på min garderob lite grann nu inför kallare tider.


Visst klär den mig?

Min bästa vän

Min bästa vän heter Simpson, han bor väldigt nära mig. När husse och matte är på semester brukar jag åka hem till honom och det är ju inte så dumt...



image3
Här är jag på upptäcksfärd hemma hos Simpson. Självklart har jag min fina sele i favoritfärgen rosa.

image5
Simpson kan bli lite irriterad på mig när jag bråkar för mycket med honom. Han är 14år och tycker väll kanske inte att leka är det roligaste här i livet. Han förstår nog inte att jag är enormt avundsjuk på hans långa och mysiga päls. Tycker gott att han kan låta mig mysa in mig i den.

image6
Simpson har en stor och skön korg som man kan ligga i. Han vill ogärna låna ut den men här har jag tagit mig friheten.

Om mig

Namn: Naken                                     
Familj: Matte, husse & min plastbror Fredrik som tyvärr inte bor här hos oss.  
Född: 2007-01-24
Bästa vän: Simpson
Bor: Göteborg
Favoritfärg: Rosa 
Bästa låt jag hört: Hakan
Intressen: mat, kläder & att ligga och slappa                       
Favorit tv-program: Fotboll
Det värsta jag vet: Veterinären  

                                                                        

En söndag bland andra söndagar

Hej hej!
Jag heter Naken och jag är 9 månader gammal. Jag är av rasen Devon rex, vilket innebär att jag inte har så mycket päls. (Därav mitt namn).  Har funderat ett tag på att skaffa mig en blogg men inte riktigt kommit mig för det. Men nu är det dax! Har mest legat och päst i soffan idag har inte tänkt att göra någonting annat heller.

image3 
Hörs i morrn när jag är pigg & gla!

RSS 2.0