Ny bil...

Idag har min matte köpt en ny bil. Jag har inte sett den än men jag hoppas att det är en sån här. En sån bil önskar i alla fall jag mig

image232

Shopping

Har fått en förfrågning av Hanna om var jag köper mina fina kläder. Tänkte radda upp mina favoritbutiker här:

Fancydog

Fina hund

Le chien

Small to big

Fashion for dogs

Där fick ni dem. Som ni ser är det sidor för hundar, men kläderna passar mig hur bra som hellst ändå.


En svår konst

Har övat länge nu och idag lyckades jag äntligen. Det är inte alla som kan rulla ihop tungan så här fint inte...
Har fått kramp men skam den som ger sig.

image230
Nu ska jag ta en paus och vila mig lite

Jag & Simson

När jag var hemma hos Simson sist blev vi lite osams. Han retade mig för att jag inte har lika lång och stilig päls som honom. Som tur var så blev vi snart sams igen. Vi är inte långsinta nån av oss och jag var nog inte så snäll mot honom heller. (Drog några vitsar om hans höga ålder). Men, men både han och jag vet att vi egentligen bara skojar.

Simsons matte fick med bråket på bild. Hon har en otroligt avancerad kamera. Den kan nämligen få in textremsor så att man ser vad det är vi pratar om. Människor har ju annars rätt svårt för att förstå vad vi säger. Tycker att alla människor borde skaffa sig en sån där fiffig kamera.

image229
Smart va?

Vintermössan

Husse är lite sjuk idag. Jag är extra snäll mot honom och har gjort en vintermössa åt honom. Så nu behöver han inte frysa om huvudet i alla fall...

image228
Visst är jag snäll...

Fest hos brorsan!

Jag har varit på fest hos brorsan. Han har ett stort hus i skogen. Jag blev lite anfådd av att springa runt där. Är ju inte van vid så stora ytor.

image226

På festen fanns det en snäll kille med en farlig tröja. Jag var rädd att bränna mina tassar på den. Som tur var hade jag nära till poolen.

image227

Inkräktare

Idag har jag fullt upp med att försöka skrämma bort spekulanter på min lägenhet. Det har varit folk här hela morgonen. Väntade bara på att de skulle fråga om katten ingick i hyran...

image225

Månskenspromenad

Jag tog med mig tjejen på en månskenspromenad i kväll. Hon hade ingen jacka men det gjorde inget. Då fick jag en anledning att värma henne med min arm.

image223
Mys i månskenet...

Hjärtliga hälsningar

Fick några hjärtliga hälsningar i inboxen i dag. Jag blev jätteglad. Den här hälsningen är från mina kompisar i Bie. Pricken, Svart, Moses och Pi.

image224
Ibland har jag lite svårt att se vem som är vem...

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Grattis på er alla hjärtan!
Mina tankar går till min favorit-tjej. Funderar på om jag ska våga bjuda ut henne på middag eller bio. Tyvärr har jag inte hennes telefonnummer. Får kolla upp det på nätet...

 image220image221image222

Mitt körkort

Min älskade vän Kattastrof läste om hur besviken jag blev över att mitt körkort inte var rosa. Hon vet hur mycket jag gillar rosa så hon fixade ett rosa körkort till mig. Gissa om jag blev glad...
Ska skaffa mig en plånbok nu som jag kan ha det i.

Mattes pappa är i full gång med att försöka hitta en bil åt oss nu när vi ska flytta. Hoppas att han hittar en lite mindre bil än den jag körde häromdan. Förstår att H&M tjatar på mig om att hålla mig borta från vägar och bilar. De är inte att lita på de där. Bilar går inte att styra. De bara åker iväg så fort man sätter sig i dem. Jag har inte listat ut hur de kan veta vart man ska men jag ska fundera vidare på det ett tag till. Återkommer.

Hoppas att jag får en egen bil snart, en rosa...

image218
Mitt nya körkort...

Köra bil...

Jag har kört bil. Det var roligt och jag var väldigt bra på det. Fort gick det också men jag lyckades inte köra över någon liten hund eller så.

Har sett att människorna måste ha ett rosa kort på sig själva för att få köra, men det behövde inte jag. Rosa är ju min favoritfärg så det var ju lite synd att min kamera inte kan ta rosa bilder. Jag bad min hovfotograf att ta en bild av mig i fall någon skulle stanna mig och be mig visa körkortet. Man vill ju vara på den säkra sidan...

image216
Mitt körkort...

Åka spårvagn...

Jag har åkt spårvagn och det var ingen dum grej. Det fanns stora fönster så att man kunde kolla ut på alla. Många barn vinkade till mig och jag hoppas att de inte blev allt för ledsna att jag inte vinkade tillbaks. Har inte riktigt förstått vitsen med det där flaxandet med armarna.

Från utsidan ser de där spårvagnarna lite skrämmande ut men på insidan är de helt okej. Förstår inte varför de ska gnälla och skrika så att de skär i öronen. Men hade jag varit en av dem så hade jag nog gnällt en del jag med. Det måste vara väldigt tråkigt att vara spårvagn och bara göra samma sak om och om igen varje dag. I och försig så har väll inte jag det mest varierande livet själv, men ändå...

Har funderat en del över det här med betalningen på de där spårvagnarna. Jag åker ju gratis medan de där människorna och hundarna får betala. Detta är ännu ett exempel på att vi katter är smartare än dem. Det skulle aldrig falla mig in att betala för att åka i en sån där skrikig och skränig vagn. Tyvärr skulle det också kunna vara så illa att vi katter är diskriminerade. Vi räknas kanske inte och det borde inte ha med vår storlek att göra. Det finns ju väldigt små hundar också...

image215


Min namnsdag

Jag har fått höra att det är min namnsdag idag. Trodde inte att jag hade en sådan så jag blev först glatt överraskad. Kollade sedan i almanackan och insåg att det är fettisdagen idag. Någon tycker tydligen att jag behöver gå ner i vikt.

Fick i alla fall en god bulle på min namnsdag. Grädden var god, resten smakade inget vidare.

image214

Överraskning från mina vänner

Jag har fått en överraskning på posten från mina vänner Ronja, Hodja, Hobbe och Ossian. Ett fint paket var det som kom och jag såg att både H&M blev väldigt avundsjuka. Paketet hade ett rim också som jag bad matte läsa upp för mig. Det där med att läsa har aldrig varit min grej. Så här löd det:

Tyvärr är inte detta vad du helst vill ha
-en liten bror att leka med båd natt och dag
I stället får du det vi gillar mest
Med dessa två blir varje dag en fest!
De luktar gott och smakar bra
och pinglar välljudande, trallalla
Lika roliga att rulla längs golven
som att bära runt på i egna munnen
Mjuka och snälla mot gom och mot tand
Passar även i människohand
Lek med dem själv, eller försök engagera
mänskorna dina att röra sig mera
Apport, kurragömma; möjligheterna är många
med dessa två; att leka, jaga & fånga
Hoppas du blir glad nu när du i paketet kollar
och hittar två finfina GAY......

image213
Gissa om jag blev glad...

Dessutom fick jag en hel hög med bonuspresenter. Bland annat en fisk, en spade att slå ihjäl fisken med, en spann att koka fisken i och champagne att skölja ner fisken med.

Tänk vilka snälla och fina vänner jag har!

RSS 2.0