Fint besök...

Idag kom min bästis Simson på besök. Trodde först att det var någon farlig så jag gömde mig under sängen. Bäst att vara på den säkra sidan... Matte övertalade mig dock att komma fram och då såg jag ju att det bara var Simson. Jag blev jätteglad och gav både honom och hans matte en stor puss. Simson var på lite dåligt humör idag men jag försökte att muntra upp honom så gott jag kunde. Han har ju varit sjuk den stackarn.

När Simson skulle gå hem igen rusade han iväg ner för trapporna. Det gick så fort att hans matte höll på att tappa det där snöret som Simson har för att kunna hålla reda på henne. Hi hi hi, han är en riktig buse den där Simson.

image190


Simson hade dessutom med sig en försenad julklapp till mig. Den var inte från honom utan från två snälla människor som jag brukar träffa ibland. I presenten låg det en jättefin påskmus.

image191

Nu ska jag gå och leka vidare med den...

Kommentarer
Visdomsord från: Paks

Svar: HAN är en Cornish rex ja ;)

2008-01-03 @ 20:44:55
URL: http://studentochvuxen.blogg.se
Visdomsord från: Änglakatterna

Haha! Påskmus, den var bra! :)

2008-01-03 @ 21:42:29
URL: http://www.myengla.blogg.se
Visdomsord från: Debbie

Haha, påskmus ja!

2008-01-03 @ 22:35:47
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Förlåt att jag inte svarat tidigare. Matte hade datorn avstängd när hon var borta igår och jag lyckades inte starta den.

Du har ju tagit ett steg längre nu! Du har blivit en lika bra filmstjärna som mig. Vad kul. Skall vi göra en bra film ihop kanske? Den skulle säkert gå upp på biotoppen, tror du inte det?

Han ser jättesnäll ut Simson. Har han varit sjuk? Vad har det varit med honom? Hoppas att han mår bra nu i alla fall. Det är tur att han har en sån fin vän som dig!

Jag tycker i och för sig om att prassla med godispapper jag med, men jag tycker inte om att lyssna på andra som gör det. Då känner jag mig utanför, som om de tagit mina leksaker. Förstår du hur jag tänker?

Du behöver inte tänka på din figur heller. Du är ju jättesmal och fin. Du ser ut att ha alla muskler på rätt plats. Jag gillar muskulösa killar som dig. ;)

Har du fått chansen att känna på det vita än. Matte kallar det för snö. Hon lovade att jag skulle få gå ut och känna på det imorgon. Jag längtar jättemycket. Hoppas att det finns kvar imorgon. Har en känsla av att det är något som inte alltid finns på marken nämligen. Fattade som att det har en förmåga att bli till vatten om det blir för varmt ute. Konstigt va?

Slingrande svansar och kel //Kattastrof

2008-01-03 @ 23:03:21
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Paks

Svar: Emil är en hårboll, men bra mysig ändå ;)

2008-01-03 @ 23:41:36
URL: http://studentochvuxen.blogg.se
Visdomsord från: Tönt & Fjant AB

Hej Naken! Vilken fin och klok och bra katt du ser ut att vara! Vi har en kompis på besök just nu som är ännu naknare än du; hon har faktiskt ingen päls alls. Noise heter hon och är en SPHYNX.
Vi undrade om du ville starta upp en lokalavdelning till vår firma? Du kan läsa om oss och vår verksamhet genom att klicka på länken.
Det är mest våran människa som skriver i bloggen, det beror på att vi är så upptagna av diverse Uppdrag och Äventyr. Men nu blev vi riktigt inspirerade, så vi (och våra kompisar här hemma) kanske skriver mer i framtiden?

Vår jultallrik bestod av julskinka och rökt fårfiol och både luktade och smakade smaskens! Vi rekommenderar dig att försöka få dina människor att begripa att man inte ska blanda smaker och lukter till nästa jul. Åtminstone skinka tycker vi du ska prova, det är jättegott! Man blir ganska törstig av det bara.

Kurrspinn
från Hobbe & Hodja
a.k.a Tönt & Fjant AB, Bagarmossen, Stockholm

Visdomsord från: Marita

Vilken fin mus du fått. Jag hde också en sådan en gång men den åt vår tax upp. Han kan inte låta bli mina saker. Hunden Macho är mer intresserad av mig men han får jag inte träffa. Matte tror han kommer att leka för våldsamt med mig. Jag är inte heller så intresserad av att träffa honom. Det är bara så tråkigt att va instängd i badrummet när han är här.
Hälsningar från katten Roger genom matte Marita

2008-01-04 @ 12:15:41

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0