Bandnamn?

Jag och några av mina blogg-kompisar har bestämt oss för att starta ett band. Medlemmarna i bandet är hittills Kattastrof, Linus & Lisa, och Ansgar & Chop Soy. Själv ska jag spela elgitarr.

Dock har vi ett litet problem. Vi har ingen namn på vårt blivande band. Detta skulle jag bli jätteglad om jag kunde få lite hjälp med. Det ska naturligtvis vara ett namn med både riv och klös i.

Har du något förslag så skriv gärna en kommentar till mig. Sedan kör jag en liten omröstning och så får vi se vilket namn det blir.

Är det dessutom någon som skulle vilja delta i bandet så blir jag naturligtvis också glad. Alla kan delta, med eller utan instrument.

Kommentarer
Visdomsord från: Nicole

Svar: Den var riktigt tyst i jämförelse i alla fall, och till en början tittade hon bara uttråkat på den. Men när den började röra sig allt häftigare var det dags att gömma sig som vanligt! :)
*
Angående bandnamn skulle ju ett enkelt "Riv & Klös" vara tufft (frontmedlemmarna skulle kunna ha Riv och Klös som artistnamn dessutom). Det ger ju lite vibbar av 80-talspunk - men det kanske bara är coolt? ^^

2007-12-16 @ 20:16:31
URL: http://frauneumann.blogg.se
Visdomsord från: Anonym

Att en hund klättrar händer ungefär lika ofta som man ser en elefant flyga. Men Dumbo finns ju och likaså den här vovven http://www.youtube.com/watch?v=9JeMkzheX5w&NR=1 :)

2007-12-16 @ 20:27:09
URL: http://rudies.blogg.se
Visdomsord från: Gurkan & Maja

Om du vill ha en kompis i julklapp Naken, så finns det fina bengalbebisar strax söder om Göteborg, hos Hot and Spicy www.bengalkatt.eu , där Gurkan är född..

2007-12-16 @ 21:56:25
URL: http://gurkhatigris.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Strålande! Nu tror jag verkligen att du kommer få många bra förslag. :) Det där med "Riv & Klös" är bra bara det. ;) Men det borde finnas något häftigare. Engelska namn brukar ju vara häftigare. Tänker mer "The Schratchy Cats", "The Graters" eller "Cats with Claws".

Förlåt att jag varit så seg att svara, har fått skriva lite mellan mattes pauser, hon sitter med sin bloggdesign ikväll, eller ja, det har hon gjort sen 15-tiden. Så du förstår att jag har lite tid att komma till för att skriva till dig min favorit. Stackars dig som måste mäta temperaturen på golvet hemma hos dig. Här hemma hos mig är det alltid varmt. Du borde flytta in. ;)

Kram //Kattastrof

2007-12-16 @ 22:54:07
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Chop Soy

Hej!

Vi har funderat på vad vi vill göra i bandet och tor att Ansgar som är rätt cool kan spela bas och Chop Soy har en rivig sångröst och har också bra tassteknik, så hon kan säkert hantera något kul skrammelinstrument också!

Miiiiaauw och nosgos!

A + CS

2007-12-17 @ 00:02:17
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Yo, man!

Vi har hittat elguran till dig! Kolla bara här: http://www.daisyrock.com/products/rockcandy/rc_pinklabel.htm

Stiligt, så säg?! Annars kan du få låna hussens svarta, den är ganska cool också....

Miiiiaaauwgos! A+CS

2007-12-17 @ 14:24:46
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Katten Astrid

Jag tycker Cat Fight vore coolt, eller kanske Rollin' Cats, eller varför inte The Nudes, efter dig =)

2007-12-17 @ 23:51:16
URL: http://kattenastrid.wordpress.com
Visdomsord från: //SoP

- men det är ju givet- Scat cat´s ! " alla snubbar vill ju vara katt"

2007-12-18 @ 05:18:57
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Visdomsord från: Jenny

Barenaked kittys är mitt förslag...

2007-12-18 @ 19:56:50
URL: http://geologinnan.blogg.se/
Visdomsord från: Linus

Hej Naken!

JAAAAA!!!! Äntligen får vi också spela! Jag har allt försökt hemma, så mitt instrument är givet: piano. Eller - en cool synth vore kanske roligare. Jag har övat ganska flitigt under åren, men när jag övar nattetid blir Matte ibland orolig för vad grannarna skall säga.

Jag återkommer med bandnamn. För mig är det lite beroende av vilken musikstil vi skal spela. Blir det dansbandsmusik, så måste vi ju ha ett sammansatt namn, typ "LinuzNakenz". Blir det mer punkinriktat, så kan vi ha ett svenskt namn, medan Kattstrofs förslag passar bra till engelsk pop/rock. Men som sagt - jag återkommer!

2007-12-19 @ 00:26:29
URL: http://linusdagbok.blogg.se
Visdomsord från: Lisa

Hej Naken!

Jag vill ju också vara med i bandet, men måste hitta en bra roll. Med min känsla för takt och ton passar jag kanske bäst som doakör. Jag vet att min stiliga, välmående kropp kommer att göra sig bra med några danssteg. Jag vill bara försäkra mig om att vi kommer att använda mikrofoner. Jag har nämligen en tämligen svag stämma...

Hemma har vi också ett antal fioler. Matte brukar traktera dem efter bästa förmåga, men ibland låter det "hellre än bra". Bin lillebror Linus brukar då göra sitt bästa för att få stopp på oljudet , genom att fånga stråken. Det funkar ibland, och då blir Matte så sur så att hon slutar spela!

Men, det jag vill säga är att jag, tillsammans med någon annan, kan stå för stråkbakgrunderna. I vissa punklåtar kan det också passa bra med lite fiol. Jag kan träna när Matte inte är hemma och det kan ju inte vara svårt att lära sig det. Jag har ju en tass
för att dra stråken med och de övriga tre kan ju koncentrera sig på at trycka ner rätt strängar.

Jag tycker att vi skall ha ett romantiskt, poetiskt namn. Kanske "Cats in love" är lite för mycket, men något i den stilen. Jag och mina bröder skall slå våra kloka huvuden ihop, så vänta med omröstningen ett tag, min kära vän!

2007-12-19 @ 00:37:21
URL: http://linusdagbok.blogg.se
Visdomsord från: Mandus

Hej Naken!

Jag har genom mina två släktingar i Kungälv hört talas om ditt band. Jag vill på det här sättet anmäla mitt intresse av att vara med i detta projekt. Eftersom jag har ett krävande arbete ute i Göteborgs västra stadsdelar anser jag mig ha ett behov av kvalitativ fritid då och då. Jag brukar dessutom ta mig en långtur då och då, så för mig spelar det ingen roll var replokalen kommer att ligga.

Jag har fått en röst analys av min Extramatte och har då fått förklarat att min sångröst är av solistisk karaktär. Mitt uttal och mitt sätt att använda en diftongerad dialekt gör mig lämplig för covers av t.ex. Peps Persson. Vid låtar av en mjulare karaktär överlämnar jag gärna solomicken till någon annan och kan tänka mig att spela trummor eller något annat coolt. Med tanke på min permanenta klädstil, med något varierande tjocklek av pälsen, ser ajag mig sonm självskriven för en cool plats med ett coolt instrument i ett coolt band.

Med tanke på mitt norska påbrå (se mina små tofsar på öronen och lyssna på mitt norskklingande namn!) så kan jag också förmedla kontakter mellan vår manager och norska vänner i musikvärlden för en eventuell utlandsturné.

Jag hoppas höra av dig, Naken, på min yngre brors blogg och återkommer under helgerna med namnförlag.

2007-12-19 @ 00:51:04
URL: http://linusdagbok.blogg.se
Visdomsord från: Aragorn och Imma

Mjau på dig, Naken! Du är Devon, va'? Vi är Cornish, så vi är på sätt och vis grannar (Devon och Cornwall ligger ju nära varandra, menar vi)! Och vi tycker att din blogg är jätterolig! Vilken bra hovfotograf du har, förresten...

Vi tycker att ni skall kalla bandet "Cat Jamers", och vi vill gärna vara med om vi får. Aragorn kan spela kyrkorgel och Imma kan sjunga (fast helst som doa, för hon är väldigt blyg). Vi har egen orgel, för vi bor i ett kloster, bra, va'?

Tass från klosterkatterna.

2007-12-19 @ 16:32:34
URL: http://blogg.passagen.se
Visdomsord från: Klosterkatterna

Alltså, försöker Passagen ta över här?!? Våran blogg heter ju inte alls som i URL:en i förra inlägget... *sur* Nä, den heter "Säg mjau till livet!" och finns på http://blogg.passagen.se/srcarina - ingen annanstans. Än. Om inte Passagen busar med oss fler gånger.

Tass från Aragorn.

PS. Skrev vi att vi är jättebra på att spela herdar i julspel också?!? DS.

2007-12-19 @ 22:28:03
URL: http://blogg.passagen.se/srcarina
Visdomsord från: Anonym

Jag tycker att Tjofräs hade varit ett passande namn till ert band!

2007-12-27 @ 16:59:09

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0