Armvärmare

Min mattes supersnälla mormor G har skickat mig en läcker armvärmare. Jag blev jätteglad för det är ju väldigt kallt här hemma. Jag kan ha den på armen eller på svansen, vilket jag vill. Matte ska ta med sig den till mormor G när hon ska fira jul och tala om hur den passade mig. Sedan får jag nog fler. Det hoppas jag i alla fall.

Mormor G hade dessutom lagt en lapp i brevet till mig. Det var någon som hade kladdat nått på den men jag vet inte riktigt varför. Är ju inte så bra på att läsa och sånt men den prasslade roligt när jag trampade på den i alla fall.

image137
Både snygg och varm...

image138
Undrar vad det här är för nått kladd?

Kommentarer
Visdomsord från: Anonym

Åhå!! Sånna där snygga armvärmare skulle Lycka vilja ha. Då skulle hon kunna vara ute och springa i snön hela dagarna :)

2007-12-16 @ 16:52:21
URL: http://rudies.blogg.se
Visdomsord från: Angelica

Vilken snygg! Men du, den är ju inte rosa. Hur kommer det sig? Det är ju favoritfärgen menar jag?! Fast det är klart, du klär himla bra i alla färger så lite ombyte förnöjer ju bara. Skall mormor G göra en längre till svansen kanske? :)

2007-12-16 @ 18:01:54
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Det där med tävling är bra, men det med pris är svårt. Jag förstår att du inte vill lotta ut dina egna fina saker. Kan du inte bara be om namnförslag av dina läsare och sen anordnar du en omröstning bara? Då behöver du inte ge priser. Då är det bara att tacka för hjälpen vet du! ;) Smart va? :)

2007-12-16 @ 18:24:03
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Anonym

Jag har allt sett vad du gör med dina träd. Ajja bajja. Så får man inga julklappar :)

2007-12-16 @ 18:42:13
URL: http://rudies.blogg.se
Visdomsord från: Gurkan & Maja

Vilken fin benvärmare Naken! Hoppas mormor är snäll occh stickar 3 till!!!

2007-12-16 @ 21:39:27
URL: http://gurkhatigris.blogg.se
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Tjusig tassvärmare! Gratulerar till den!

Pris? Vi kan ju ta med en präktig mus när vi är på vårt viktiga kattsultuppdrag. Tror ni inte vinnaren skulle bli glad över en härligt fet julmus?!?

A + CS

2007-12-17 @ 00:05:49
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Katten Astrid

Armvärmare vore verkligen inte dumt att ha! Då kanske jag slapp ligga under täcket eller ovanpå elementet hela dagarna för att slippa frysa svansen av mig.

2007-12-17 @ 23:43:13
URL: http://kattenastrid.wordpress.com
Visdomsord från: Mandus

Hej Naken!

Jag är helt klart imponerad av din arm-/ben-/svansvärmare. Själv har jag bett min Matte att sticka pulsvärmare till min och mina två syskon, men det blir aldrig av. i stället måste jag röra på mig ute eller lägga mig vid grannens vedstaplar eller under buskarna för att hålla ångan uppe. Jag förstår att det är ännu känsligare för dig, eftersom du ju inte har någon naturlig klädsel....

2007-12-19 @ 02:27:17
URL: http://linusdagbok.blogg.se

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0