Spår av påskmus...

Hittade ett spår från min påskmus idag. Den lilla fjädern låg i fönstret. Kanske har påskmusen tröttnat på mig och hittat ett bättre hem. Eller så har det varit en hund här och tagit den medan jag sov. Har i och försig inte sett någon hund här men det finns ju väldigt små hundar också...

Bestämde mig för att äta upp bevismaterialet.

image201
Sluta kittlas...
 

Kommentarer
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Hurra! Så spännande att du har hittat spår av påskmusen! Tänk att du har ett alldeles eget detektiväventyr att lösa hemma.

Vi kom på att det måste vara Mandus som sjunger på låtinspelningen. Hans jamdiftonger brukar låta som skånska. Texten ska visst vara något i stil med "Om floden vore grädde skulle jag varit en dykande katt. Jag skulle dyka ner till botten och aldrig med komma upp". Inte lätt att höra texten när den är inlindad i diftonger! Människoversionen heter Divin duck blues och då handlar det inte om smaskig grädde utan om nån konstig människodricka som heter whisky.

Lycka till med påskmusletandet! Nu ska vi smita ut i köket och hjälpa hussen laga kräftskjärtar. Mums!

A+CS

2008-01-15 @ 16:23:17
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Erika

Undrar vars den där påskmusen har tagit vägen. Det är väldigt spännande att se om mysteriet får sin förklaring någon gång =)

2008-01-15 @ 17:21:56
URL: http://morgondimma.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Åh, påskmusspår! Häftigt! Undra vart musen kan vara då?! Vågar han inte komma fram?! Sicken kyckling. ;D

Du tror att jag hann haffa godsakerna? Nej, matten min är så snabb att sånt hinner man inte med om man inte är snabbare än blixten förstås.

Nej, jag visste inte att vi var utlagda på myspace. Hur går det till för att höra det? Måste man ha en användare eller kan man knalla in på sidan och höra inspelningen ändå?

Skall be matte kolla i tidningen imorgon när hon går till jobbet. Hon är för snål att ha den här hemma när hon ändå kan läsa den där. Dessutom värnar hon om miljön eller nåt sånt trams. Vad gör en tidning mer eller mindre liksom?! Men en sak kan du vara säker på, jag vill inte byta vår lägenhet mot eran. ;)

Du får hälsa husse grattis från oss nu då! Hade han kalas samtidigt som min matte? Och det var inte samma kalas? Så konstigt. :p Han fick en fin present av dig, du måste vara den finaste present någon kan få. ;)

Vet du vad, jag tror inte du behöver vara ett stort lodjur för att värma mig, jag tror att du har tillräckligt med värme och ett stort hjärta som räcker som element för mig kalla dagar. *nickar*

Gosnos och tasstag /Kattastrof

2008-01-15 @ 18:45:15
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Gurkan & Maja

Hmmm, det är inte så att påskmusen ligger i din mage?!

2008-01-15 @ 21:04:17
URL: http://gurkhatigris.blogg.se
Visdomsord från: Marita

Det var inte vi som åt din påskmus. Vi lovar!!!!!
Hundarna Macho och Max

2008-01-15 @ 22:00:20

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0