Min (mattes) födelsedag...

Matte fyllde år i förra veckan. Det var kul för då fick jag presenter. Jag fick en jättefin tröja av mormor G som hon har stickat bara till mig.

Som ni ser så blev Nudi väldigt avundsjuk. Han fick inga presenter, hi hi...

När jag tittade bort snodde han åt sig tröjan och tittade tyket på mig.

Han ska minsann få igen för det!

Jag fick en god bok också. Den ska jag ligga och läsa i soffan nån regnig dag.

Tyvärr var den lite svår att bläddra i.

Jag fick en fin klösbräda av mattes syster. Den luktar väldigt gott. Nudi ska inte få lukta på den.
Kommer han för nära så slår jag till honom i ansiktet...

Det är härligt med födelsedagar!

Barnsligt...

Nudi är barnslig. Han älskar att spela krigsspel på datorn. Själv tycker jag att det är fjantigt. Tänk att han vill lägga ner en massa tid på sånt strunt. Det är i och för sig skönt att han sitter framför datorn ett tag så att jag slipper honom. Han är jobbig! Följer efter mig vart jag än går. Jag får aldrig vara ifred. Inte ens när jag ska gå på toaletten. Kanske behöver jag semester ett tag, åka till Fredrik & Bengt och vila upp mig. Ska ta och ringa dem och fråga om jag kan komma förbi.


Slöseri med tid...

Lite stryk får han tåla...

Nu är lille Nudi här!
Kollade hur mycket stryk han tålde i söndags. Det var rätt mycket faktist. Bet honom lite extra hårt i armhålorna och halsen där jag vet att det gör ont. Han försökte komma undan genom att gömma sig under soffan den lille fegisen. Låg där och morrade och fräste. Han tål inte skoj den tråkmånsen. Här har jag gått och längtat efter att få leka med honom och så gör han sådär...

Nudi fick följa med matte till jobbet igår. Det har jag aldrig fått göra. Hon sa att det berodde på att jag bitit honom så hårt att hon inte vågade lämna honom ensam med mig. Jag vill också följa med matte till jobbet... Ska "trilla" på nått vasst och säga att det var Nudi som bet mig.

Nu är vi vänner i alla fall. Jag tror att vi kommer få kul ihop tillsist, när han fått växa till sig lite.


Nu ligger vi och myser...

En omtänksam vän...

Min vän Lucifer har läst här i min dagbok att jag har problem med mina tänder. Snäll som han är så skickade han mig en tandborste. Lillbrorsan fick också en. Den ska han få i inflyttningspresent på söndag. Min tandborste är självklart rosa. Bara det gör att jag blir lite sugen på att testa den. Jag är så glad att jag har en sån omtänksam vän som Lucifer.


Tänk vad fina mina tänder ska bli nu...

På söndag kommer lillebror!

På söndag ska H&M hämta hem min lillebror. Gissa om jag är glad? Han är inte så liten längre och hans uppfödare säger att han är full av bus. Så då blir vi två...

Min söta lillebrorAlla mina gulliga syskon

Var är mitt rosa rum?

Inget rosa rum så långt ögat kan nå...
Men skam den som ger sig!


Får ta saken i egna tassar...

Nytt papper på väggarna...

Det har varit en gubbe här och satt upp nytt papper på väggarna. (Varför vet jag inte). Tyvärr fick jag inte träffa honom. Tog mig en liten semester hemma hos Fredrik och Bengt istället. Matte sa nått om att hon inte ville att jag skulle bli målad i en annan färg. Själv tycker jag inte att det hade varit så dumt.

Hoppas att den där gubben förstår att det är rosa papper som ska upp på väggarna.

Vistelsen hos Fredrik & Bengt var inte dum alls. Jag låg på soffan mest hela dagarna.

image259image260
Här ligger jag och päser!

Fredrik & Bengt var nog inte så superglada över mitt besök. De fick vara ute hela dagarna. Själv levde jag som en prins.

image261
Fredrik & Bengt
Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen: http://www.kattsajten.se/cat/xform.aspx?id=26990

RSS 2.0