Beach 2008

H&M retas och säger att jag har samma kroppsform som barbapappa. Förstår inte alls vad de har fått det ifrån...

image248image249

Funderar i alla fall på att ringa till gymmet i morgon. Det skulle inte vara så fel om de kunde grejja ett par axlar åt mig inför beach 2008. Vill ju vara snygg inför tjejen.

image250
Min tjej Kattastrof ligger och solar sig. Visst är hon läcker...

Vem ska bort?

Hittade några stela vänner längst uppe på den öppna spisen och nu har jag en liten fråga till er...

image245
Vem ska bort?

Lillebror har blivit stor...

Jag har fått nya bilder på lillebror. Han växer så det knakar. Längtar sååå tills jag har honom här hos mig.

image246image247

Brorsans nya duschkabin

Brorsan har skaffat sig en ny duschkabin. Förstår att han behöver en sån för att få ordning på all sin päls. Tittade lite närmare på den och insåg att Fredrik, det matvraket inte ens kan hålla sig ifrån att äta i duschen. Där stod en massa använda talrikar och vattenskålar. Inte konstigt att han inte har nån tjej.

image242
Jag är glad att jag slipper duscha i en sån här...

Helgen hos brorsan

Helgen hos Fredrik & Bengt har varit bra. Såg inte så mycket utav dem sedan Bengt fick för sig att riva mig i ansiktet. De fick tillbringa helgen ute i snön medan jag låg inne på deras soffa och njöt av livet. Fick pratat en kortis med Fredrik i alla fall. Allt verkar lungt och han övar på inför spelningarna på sin harpa. Sen blev han utkastad för att vara sällskapsdam åt Bengt.

image243
Snackar lite med Fredrik som tyvärr verkar mer intresserad av min bak...

image244
Fredrik & Bengt äter lite innan de beger sig ut i snön

Massor av påskmöss!

Den där påskmusen jag letat efter är fortfarande försvunnen. Men nu tror jag att jag vet vad som har hänt. Jag hittade nämligen en liten liten påskmus vid min matskål idag. Den var nog där för att se om jag lämnat kvar något ätbart. Ha ha, tji fick den. Aldrig att jag skulle lämna kvar nån mat till den. Att hitta en liten miniatyr till påskmus måste ju innebära att den där stora har ynglat av sig. Det är nog en bra tid för påskmöss att föröka sig nu under påskhelgen. Har hört att möss brukar få rätt så många ungar på samma gång så nu är det bäst att jag ger mig ut på jakt efter dem.


 
image240

I helgen åker jag till min bror Fredrik. Han har lovat att bjuda mig på påskmiddag. Han är grym på att tillaga saftiga påsksorkar. Vi hörs när jag kommer hem igen.

Glad påsk till er alla!

Packa...

Idag har jag fullt upp med att packa. Allting ska ner i sånadär stora lådor. Kollade efter så att jag säkert får plats i en av dem. Jag vill ju inte bli lämnad kvar här. Blir lite orolig eftersom jag inte ser hur H&M ska få plats i dem.

image239

Min lillebror

H&M ska och kolla på en lillebror till mig i nästa vecka. Jag har fått lite bilder på honom så jag vet att han är rätt så söt. Han är dock inte lika fotogenisk som mig. Det ligger tydligen inte i blodet. Han gillar inte alls att vara med på kort, men jag ska lära honom. Jag ska lära honom allt jag kan...

Här är några fina bilder på honom i alla fall:
Visst är han söt...

RSS 2.0