En snäll byrå...

H&M har varit i kontakt med en snäll byrå. Den har bestämt att vi ska få flytta till en större lägenhet snart. Jag har aldrig varit så förtjust i byråer förut eftersom jag inte riktigt har vetat vad man ska ha en sådan möbel till. I veckan har jag dock hittat nya användningsområden för dem. Var inne på Tippen & Nappas sida och såg en kisse som hittat en utmärkt sovplats i en av byråns lådor och nu till råga på allt så har byrån fixat en ny lägenhet till oss.

Jag vill tacka mina vänner Kattastrof och Linus & Lisa som vaktat lägenheten från andra nyfikna spekulanter. Era revir gjorde susen. Vad skulle jag göra utan er?

Det bästa med alltihop är att jag kan få en lillebror nu. H&M kan ju inte längre skylla på att vi bor för litet.

Älska byrå!

Två rum utan kök

Jag har hittat två nya rum i vår lägenhet idag. Det är som en liten tvårummare inne i den "stora" lägenheten. Dock finns där inget kök och ingen trappa mellan våningsplanen.

Ser fram emot att få visa H&M min nya upptäckt. De kommer att bli sååå glada. Jag har nämligen hört dem prata om att vår lägenhet har för få rum. 

image210
Tänk så glada H&M ska bli...


Kort till mig!

På min födelsedag fick jag jättefina grattiskort. Det har jag aldrig fått förut. När det kommer post brukar det aldrig vara till mig. Nu har brevbäraren tydligen tänkt om och han kom med två kort till mig på min födelsedag. Funderar på om brevbäraren och han med skägget håller kontakten. I så fall blir det till att försöka att vara snäll året om. Jobbigt, jobbigt.

image211
Grattiskort från Simson

image212
Det här fina kortet ska jag hänga över min soffa. Då kan jag titta på min kära och drömma mig bort...

Min 1-års dag!

I dag fyller jag 1 år. Massor av grattis till mig!
Jag har fått en massa fina saker i present. Tyvärr fick jag ingen lillebror den här gången heller. Den som väntar på något gott får tyvärr alltid vänta för länge...
Jag har fått en massa god mat också. Mjukmat som jag gillar och lite grädde. Inte dumt alls till skillnad från det som husse fick när han fyllde år.

Här får ni se mina fina födelsedagspresenter:

image206
En fin elementsäng fick jag, så nu är det inte lika hårt här uppe på elementet & jag slipper att få ränder på magen...

image207
Har länge varit avundsjuk på Kattastrofs bröder, Skrik och Panik men i dag fick jag ett eget litet marsvin som dessutom vibrerar...

image208
Det fina halsbandet har jag fått av mormor G. Hon är en hejjare på att sy och sticka fina saker till mig. Av henne fick jag dessutom en långkappa som jag ska ha när jag går på fest. Tack mormorG!

Just nu håller mormor G på med en ny vårkollektion till mig. Är väldigt nyfiken på hur den kommer att se ut, men vet att den blir bra då hon har så god smak.

Utöver alla dessa fina presenter fick jag dessutom en hel påse full med katt-knark. Den bästa känsla jag har upplevt i mitt 1-åriga liv infann sig då jag sniffade i denna påse...

Vill bli stor...

Är så trött på att H&M säger att jag är liten. Tycker inte alls att det stämmer. Jag är ju stor och ståtlig som ett lodjur, det tycker i alla fall Kattastrof. Hittade ett hus i dag som jag tror kan vara till min hjälp...

Det är ett fint hus som jag har hört att man ska växa i. Har suttit i det en stund nu så jag väntar bara på resultatet. Snart kommer H&M aldrig mer att kunna säga att jag är liten.

image204
Väntar & väntar...

Hårstider

Tycker att det är väldigt kallt här och det konstigaste är att det bara blir kallare och kallare för varje dag. Förr kunde jag sitta på balkan och njuta av värmen. Nu är det så kallt att jag bara darrar så fort jag sticker ut nosen. Har funderat en del på att flytta. Hoppas att det är varmare på det där nya stället.

Matte säger att det är årstiderna som gör att det är så kallt. Har funderat en del över detta och ser det som högst osannolikt. Skulle det stämma skulle jag sova över alla de varma tiderna och vara vaken på de kalla. Detta skulle jag dessutom lyckas göra varje dag. Jag sover ju inte speciellt mycket men H&M envisas ju med att sova bort hela nätterna. Kanske är det då det är så där varmt och skönt på balkan.

Kanske hörde jag fel och det var olika hårstider hon pratade om. Tycker själv att pälsen har växt ut lite på sista tiden. Om jag rakar av mig den kanske det blir varmt igen? Får ringa frisören och se om hon har nån tid.

image202
Såhär såg jag ut förra gången det var en varm hårstid...

Husses födelsedag

Idag är det husses födelsedag. Har inte köpt någon present till honom men jag får väll vara lite extra snäll mot honom idag då. Dessutom har han ju mig och det tycker jag räcker gott. Jag hoppas i och försig att han får en massa sånt där roligt och prassligt papper som jag kan leka med.

De hade fest för honom i helgen men jag var inte bjuden :( Fick sitta ensam hemma i stället. Jag fyller år om bara 9 dagar. Funderar starkt på att låta bli att bjuda H&M på mitt kalas. Fast då får jag väll förmodligen inga presenter heller...

Fick smaka på tårtan. Grädden var god, resten kunde de ha skippat.

image203

Spår av påskmus...

Hittade ett spår från min påskmus idag. Den lilla fjädern låg i fönstret. Kanske har påskmusen tröttnat på mig och hittat ett bättre hem. Eller så har det varit en hund här och tagit den medan jag sov. Har i och försig inte sett någon hund här men det finns ju väldigt små hundar också...

Bestämde mig för att äta upp bevismaterialet.

image201
Sluta kittlas...
 

Bloggar

Sitter mest och bloggar runt idag. Har varit lite dålig på det under veckan. Matte har inte varit hemma och jag har inte kunnat få upp laptopen. Har trampat runt lite på den nu och ändrat vissa inställningar. Det borde vara straff nog. 

image198
Blogga, blogga, blogga...

image199
 Man blir rätt trött av att blogga...

Min nya tröja

Idag fick jag en ny tröja av matte. Jättemysig och varm var den. Synd bara att jag inte fick den tidigare så att jag kunde haft den när jag var ute i helgen. H&M har börjat jobba igen så jag har haft en hel del egentid idag. Rätt skönt faktist att slippa höra deras tjat om vad man får och inte får göra.

Övade lite gitarr idag. Tycker att ackorden sitter rätt bra nu. Fick ett mail av Simson där han berättade att han också övar på hemmaplan. Han kände sig lite hes efter allt sjungande. Hoppas han hinner vila stämbanden innan nästa rep.

image196
Min nya tröja sitter som ett andra skin på mig

image197
Simson wailar

Riv & Klös

Röstningen angående bandnamn är nu avslutad och det vinnande namnet är... Riv & Klös. Grattis till dig Nicole som kom på detta fina namn. Du kommer att få en fet och god sork hemskickad som tack för hjälpen ;)

Glädjande nog har vi fått nya medlemmar i bandet. Det är min bästis Simson och Fredrik å Bengt. De kunde trotts kort varsel närvara vid helgens repande.

Vår manager Bellman kunde tyvärr inte vara med den här gången.


image193
Vi klöste loss ett par riktigt riviga låtar...

Det mjuka vita

Idag slog jag slag i saken och gick ut för att känna lite närmare på det där mjuka vita. Det hade kommit tillbaka under natten trots att jag lyckats skrämma bort det häromdan. Tog på mig min vinterjacka som konstigt nog krympt. Kan inte minnas att den satt så tajt sist jag hade den.

Det vita mjuka var inte alls så vitt och mjukt som jag hade föreställt mig det. Det var blött, kallt och på vissa ställen gult. Ska inte gå ut mer så länge det där har invaderat gräsmattan. Husse satte naturligtvis igång med att retas och sa att jag skulle åka skridskor i morgon. Tror han ja...

image194
Kanske ska jag träna lite inför beach 2008...

image195
Borde köpt de där skorna jag tittade på...

Påskmus försvunnen...

I förrgår fick jag en fin påskmus och i dag är den försvunnen... Har letat överallt efter den men utan resultat. Kan inte minnas var jag lagt den. Mitt minne är bra, men tydligen kort. Funderar på att riva ner nån lampa så att jag ser bättre under soffan.

image192
Här var den inte...

Bilder av mig...

Kände för att skriva ut lite bilder av mig själv idag. Har hittat en superbra maskin här hemma. Trampar man lite på ovansidan så börjar den att spotta ut bilder i ett tjoff. Den scannar nog av mig genom mina trampdynor på nått sätt tror jag.

image188
Hoppas jag blir snygg...


Fint besök...

Idag kom min bästis Simson på besök. Trodde först att det var någon farlig så jag gömde mig under sängen. Bäst att vara på den säkra sidan... Matte övertalade mig dock att komma fram och då såg jag ju att det bara var Simson. Jag blev jätteglad och gav både honom och hans matte en stor puss. Simson var på lite dåligt humör idag men jag försökte att muntra upp honom så gott jag kunde. Han har ju varit sjuk den stackarn.

När Simson skulle gå hem igen rusade han iväg ner för trapporna. Det gick så fort att hans matte höll på att tappa det där snöret som Simson har för att kunna hålla reda på henne. Hi hi hi, han är en riktig buse den där Simson.

image190


Simson hade dessutom med sig en försenad julklapp till mig. Den var inte från honom utan från två snälla människor som jag brukar träffa ibland. I presenten låg det en jättefin påskmus.

image191

Nu ska jag gå och leka vidare med den...

Yoga för katter

Är sugen på en god bok idag. Har siktat in mig på den här "Yoga för katter". Undrar om den är nått vidare god?

image189

Det snöar på balkan...

Idag har jag suttit i fönstret och kollat på det där vita mjuka som kommer från himlen. Ser riktigt skönt ut att tassa runt i. Har aldrig sett sånt förut. Frågade matte om jag fick gå ut och leka med de där roliga flingorna, men nepp det fick jag inte...


Regnbågsmattan

Mormor G har varit på G igen. Den här gången har hon gjort en snygg regnbågsmatta till mig. Jag tycker väldigt mycket om den. Gnager på den, slickar på den och rullar mig på den. H&M tycks dock inte förstå att det är MIN matta. De vill lägga ut den över golvet. Själv vill jag ha den under min matskål.
Kampen fortsätter och jag kommer inte att ge mig...

image178image179
image180image181
Jag bara ÄLSKAR min fina matta!

image182
Så här ska den ligga! Passa er för att flytta på den...

Tack snälla mormor G för denna fina matta!

Nyår på balkan

Igår tog jag på mig västen för att fira in det nya året på balkan. Väl där var det någon (förmodligen människa) som försökte ta död på mig. Det sköts hej vilt och jag fick skynda mig in igen. Tro mig, jag kommer att ge igen. Nästa gång de går nedanför balkan ska jag skvätta grus i ögonen på dem.

image184
Synd att västen inte är skottsäker...

Skrattar bäst som skrattar sist image189

RSS 2.0