Riv & Klös

Röstningen angående bandnamn är nu avslutad och det vinnande namnet är... Riv & Klös. Grattis till dig Nicole som kom på detta fina namn. Du kommer att få en fet och god sork hemskickad som tack för hjälpen ;)

Glädjande nog har vi fått nya medlemmar i bandet. Det är min bästis Simson och Fredrik å Bengt. De kunde trotts kort varsel närvara vid helgens repande.

Vår manager Bellman kunde tyvärr inte vara med den här gången.


image193
Vi klöste loss ett par riktigt riviga låtar...

Kommentarer
Visdomsord från: Änglakatterna

Matte får titta dig halsen och se om du har några vita prickar. Eller så får du gå till veterinären och göra ett halsprov. :)

2008-01-07 @ 19:44:11
URL: http://www.myengla.blogg.se
Visdomsord från: Tönt & Fjant AB

Mmm, sork! vad synd att inte våran matte kom på det. Hon hade tänkt föreslå Naken & Spektaklen, men det var tyvärr för sent för nya namnbidrag.

Nu har vi kommit på ett (o)hemligt Agentnamn åt dig, och du ska också få din första uppgift!

Du verkar ju vara en driftig och hälsosamt nyfiken katt, så härmed utnämner vi dig till Agent Snok (som i snoka reda på saker och ting, inte som i orm). Din första uppgift blir: hur får människorna tag i mat åt sig själva och oss? De verkar ju vara ganska värdelösa som jägare. Långsamma, dålig syn, taskig hörsel, inga klor att tala om.. och så kan de inte röra sig särskilt ljudlöst heller. Det är ju inte alla människor som har turen att ägas av katter som får gå ute och jaga. Vi skulle gärna bidra till hushållet med läckerheter som möss, småfåglar och sorkar, men det är lite ont om sådana kryp inne i lägenheten. Ibland fångar vi (Hobbe) någon silverfisk i badrummet, men dom är ju så små att det inte går att dela med sig av.

Du har obegränsat med tid på dig - det viktigaste är att ärendet blir korrekt och seriöst utfört. Lycka till, Agent Snok!

I väntan på vidare rapportering;

Tönt & Fjant AB, Stockholm

2008-01-07 @ 22:04:19
URL: http://hedokatt.blogspot.com
Visdomsord från: Kattastrof

Åh, vilken fin bild du hade tagit på mig den här gången. Och så står jag nära dig! Det gjorde det lättare att sjunga med känsla. Trivs så i din närhet.

Vattnet blev inte gult, men jag valde att inte dricka det. Såg jätteäckligt ut. Så, om du går ut igen tycker jag att du skall passa dig från snön. Ät den inte. Du vet inte vad som kryper i den. :S

Tråkigt att det inte blev Kungälv för din del. Var det bara trappuppgången som skrämde henne eller var det kakdoften också? Den låg som en tät dimma över stan idag nämligen. :S

VET DU??? Jag fick inte ens vara med och pärla. Jag blev instängd i du vet var, toaletten ja. Så tråkigt! Skall försöka komma åt mattes nygjorda halsband imorgon så skall det slaktas lite försiktigt. Eller nåt. Låter bra va? Hämnden är ljuv!

Slingrande svansar och mys! /Kattastrof

2008-01-07 @ 22:20:41
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Yo!

Vilket band vi är! Så många läckra instrument, härliga sångare och dessutom en alldeles egen manager...jippiii! Vilket härligt rep det var senast. Enligt vissa uppgifter ska det finnas en smyginspelning från tillfället. Vi ska försöka nosa reda på den. Det kan ta lite tid, för hussen börjar bli misstänksam när vi säger att vi bara ska gå ut och jama lite....

God natt från oss på Hisingen!

2008-01-08 @ 08:31:11
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Maja

Haha vilket härligt gäng! Riv och klös låter som ett utmärkt namn :)

2008-01-08 @ 13:01:31
URL: http://majaskrypin.blogg.se/
Visdomsord från: Hosanna

Härligt!!

2008-01-08 @ 15:55:08
URL: http://hosannas.blogg.se/
Visdomsord från: Erika

Kanske är bäst det, annars kanske påskmusen kommer ut den naturliga vägen ;o)
Vilket coolt band, många coola katter. Ett passande namn blev det också.

2008-01-08 @ 18:56:43
URL: http://morgondimma.blogg.se
Visdomsord från: Ronja, Hobbe, Hodja & Ossian

Två fina kissar (f.n. i Mölndal) letar efter ett hem! Gå till http://kittykatten.blogspot.com
De heter Astrid och Emil.
Hoppas någon vill bli deras nya människa/människor.

Kurrspinn

2008-01-08 @ 22:57:27
URL: http://hedokatt.blogspot.com
Visdomsord från: Nicole

Vad roligt att det blev ett uppskattat namn! Åh, sork! Sorken skall jag ge till Chris för att hon har varit så duktig med två tågresor under ganska kort tid. ^^

2008-01-09 @ 15:22:46
URL: http://frauneumann.blogg.se
Visdomsord från: Gizmo

Vet ni Bie katterna skulle platsa i erat band, de är riktigt musikaliska och riktiga "teaterapor" om jag får säga så. Ni måste lägga ut lite musik så vi hör hur ni låter också för tuffa ser ni ut.

2008-02-17 @ 14:11:45
URL: http://www.gizzzmo.se

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0