Nyår på balkan

Igår tog jag på mig västen för att fira in det nya året på balkan. Väl där var det någon (förmodligen människa) som försökte ta död på mig. Det sköts hej vilt och jag fick skynda mig in igen. Tro mig, jag kommer att ge igen. Nästa gång de går nedanför balkan ska jag skvätta grus i ögonen på dem.

image184
Synd att västen inte är skottsäker...

Skrattar bäst som skrattar sist image189

Kommentarer
Visdomsord från: Erika

En väldigt snygg väst du har på dig på bilden Naken!

2008-01-01 @ 16:32:15
URL: http://morgondimma.blogg.se
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Gott nytt år, Naken!

Vi tycker att vår käre kattstatsminister Linus måste driva frågan om mindre mängd pangande till nyår. Det är helt obegripligt att det får förekomma! Visst är det vackra ljussken, men det behöver väl inte låta så mycket? Vi värdiga husdjur får alldeles ont i öronen.

Kul att Bengt och Fredrik vill vara med i bandet! Nu börjar alla instrumentsektioner bli välfyllda. Vilket drag det kommer att bli!

Miiiaauuw och nosgos! A+CS

2008-01-01 @ 18:41:06
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: //SoP

Vad fin den västen var på dig-;-) Jag är lite djurklädselmotståndare men å andra sidna så Behöver du ha nåt varmt på dig. Du, när du ändå skvätter grus-*viskar* pinka på dem också!!

2008-01-01 @ 19:30:25
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Skönt att veta att du hade dina människor hemma igår också. Var lite ledsen att du skulle behöva fira helt själv. Men, det var väl inte du som sett till att de blev sjuka hoppas jag?! ;)

Jag skall se till att matte kommer ihåg god mat till mig nästa gång det är en stor dag att fira. Hon fyller ju år snart, hoppas hon bjuder på något gott då. Annars får hon ingen present av mig inte.

Åh, då kanske du kan fixa fribiljetter till Arn så kan du och jag gå och se den?! :) Nu skall vi se på film här. Det är mysigt att ligga i mattes knä och se på film.

Nosgos från mig till dig!

2008-01-01 @ 20:49:06
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Mia

Gott Nytt År! Måste säga att balkan låter som en härlig plats!

2008-01-01 @ 20:57:22
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Visdomsord från: sofie

När det gäller pangande är inte rasmus heller speciellt tuff =) Stackaren kröp ihop helt darrande i mitt knä.. Synd han inte gillar katter, du e bra söt i den västen! =)

2008-01-01 @ 22:32:55
URL: http://teresiasophiie.blogg.se
Visdomsord från: Anonym

Hej Naken! Jag undrar vart ni köper kläderna till eran misse! Jag har en sphynx som e frusen av sej hon e helat helt naken!

Tacksam för svar mvh Hanna

2008-02-26 @ 12:02:38

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0