Bilder av mig...

Kände för att skriva ut lite bilder av mig själv idag. Har hittat en superbra maskin här hemma. Trampar man lite på ovansidan så börjar den att spotta ut bilder i ett tjoff. Den scannar nog av mig genom mina trampdynor på nått sätt tror jag.

image188
Hoppas jag blir snygg...


Kommentarer
Visdomsord från: Natalie och Ida

Haha du är för skön Naken :)

2008-01-04 @ 15:49:05
URL: http://natalida.blogg.se
Visdomsord från: Hodja

Jag har aldrig firat någon särskild toaletthögtid, jag visste nämligen inte att det fanns någon sådan! Innebär det att man får något smaskigt att äta, som till jul, födelsedag och påsk?
Däremot så är jag väldigt noga med att vakta mina människor när de besöker toaletten (jag har två människor, en matte som bor med oss och så en husse som hälsar på några gånger i veckan). Jag följer med och håller koll så att de inte ramlar ner i toan och drunknar (hemska tanke; hur skulle vi då få mat och gos?!). Samma sak när de duschar eller badar, man vill ju inte att de slinker med badvattnet ut i avloppet. Dessuom har matte en massa roliga leksaker som hon brukar ha i vattnet när hon badar; lite ankor och en Viking Line-båt i plast. Dom är roliga att slå på med tassen. Ossian brukar provsmaka badvattnet också, själv nöjer jag med att plaska runt lite med tassarna.

2008-01-04 @ 16:26:33
URL: http://hedokatt.blogspot.com
Visdomsord från: Kattastrof

Det är väl klart att du blir snygg på bilderna som spottas ut där. Du är ju alltid snygg! Tänk om jag hade en inramad bild på dig vid sängen... *Drömmer mig bort*

Jag har inte varit ute än, tror jag skippar det idag. Matte kom in och såg halvblå ut nämligen. Låter inte helt lockande att gå ut då. Bättre att stanna inne i min varma lägenhet och busa med matte.

Klart det skulle vara massor av kärleksscener i våran film i så fall. Nog för att komedi är roligt, men med dig vill jag göra heta scener. Fast det är klart, en thriller hade varit något också, där du är hjälten som räddar mig i sista sekunden. Hur låter det?

Skall du flytta till Kungälv? Tänk vad fint det skulle vara. Vi skulle kunna ha hemliga dejter nere vid älvkanten och se på solnedgången ihop. Sen kan vi ta små promenader i skogen och bäst av allt, vi kunde ha filmmys ihop när vi vill. Oj, nu får du övertala matte att flytta. :)

Förstår att du är glad för att Simson mår bra igen. Du är en riktigt fin vän du, så omtänksam och rar.

Min nos mot din //Kattastrof

2008-01-04 @ 16:32:02
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Natalie och Ida

Tack, ja utseendet på bloggen har verkligen ryckt upp sig men din blogg är inte heller så tokig Naken :)

2008-01-04 @ 16:46:02
URL: http://natalida.blogg.se
Visdomsord från: Änglakatterna

Tänker din matte på Natascha K, Flickan i källaren? Undra om det är den filmen som baseras från hennes öde? (Eller om det är en annan film.)

2008-01-04 @ 21:14:14
URL: http://www.myengla.blogg.se
Visdomsord från: //SoP

Snacka om Cat scan-?

2008-01-04 @ 23:53:44
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Människor går att lära en hel del. Jag har lärt min matte att hon skall ge mig sån där mjuk mat. Hon ser direkt på mig när jag är lite sugen på det.

Det låter som ett bra manus till en thriller. Vi kanske skulle fylla ut det med lite häftiga mord och sånt bara för att den skall kännas verklig. Jag menar, det finns ju möss som kan bli mördade. Det gör inte mig något. Filmkyssen i slutet är ett måste. Alla hjältar måste få en kyss i slutet.

Bra jobbat. Kul att de skall titta på lägenhet här i min stad. Det gör de bra, matte säger att Kungälv är
en gemytlig liten stad. Sen att du kommer närmare mig är ju inte en nackdel så att säga. Synd att du inte följer med på visningen. Jag kan inte lova något, men jag kan försöka skrämma bort de andra som också skall titta på lägenheten.

Tass mot tass (kan inget hända...) //Kattastrof

2008-01-05 @ 08:59:50
URL: http://jelican.blogg.se

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0