Inkräktare

Idag har jag fullt upp med att försöka skrämma bort spekulanter på min lägenhet. Det har varit folk här hela morgonen. Väntade bara på att de skulle fråga om katten ingick i hyran...

image225

Kommentarer
Visdomsord från: Katthemmet Kompis

Många av oss katter på katthemmet blir lite nervösa när det kommer besökare till katthemmet. Hua, vem vet vad de vill... Men Maritha har sagt att de bara är snälla och vill hjälpa oss att komma till ett eget hem. Men det är svårt att förstå när man är så rädd... :(

2008-02-15 @ 18:29:52
URL: http://www.katthemmetkompis.blogg.se
Visdomsord från: Imma

Sa de där inkräktarna dumma saker till dig också? Matte fick besök av två tvåbeningar från FK (vem det nu är) som stannade i dörröppningen, stirrade på Aragorn och sa "Vad är det där för något?!?" - kan du tänka dig så fräcka vissa kan vara! Sedan fick de syn på mig och fortsatte "Men vilka skojiga katter!"... man fick liksom lust att fråga vad de själva var för något, men jag drog mig istället upp i övervåningen tills de där typerna hade gått.

Å, en sak till... när skall ni flytta till ditt nya revir?

2008-02-15 @ 18:48:05
URL: http://blogg.passagen.se/srcarina
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Hej kompis!

Så bra att du vill köra turnébussen. Då kan vi andra dricka mjölk och grädde!

På tal om inkräktare: Vår husse är hemma på permission från människoveterinären. Vi som trodde att det var fritt fram att jama på. Kattvakten är jättegosig, så det blir inget bekymmer. Hon gillar både katter och rockn roll!

Nu ska vi muntra upp hussen. Vi tror att han är lite småspänd inför vad veterinären ska göra med honom på måndag och då brukar det hjälpa med gosigt storspinn!

Miiaaauw och nosgos! A+CS

2008-02-16 @ 11:03:46
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Gizmo

Å vilken fin kisse du e, å vilken fin sida du har nu ska jag kolla allt här.

2008-02-16 @ 11:39:11
URL: http://www.gizzzmo.se
Visdomsord från: Maja

Åh vilken fin randig och tjock svans du har Naken :o) Tippens svans är oxå randig men inte speciellt tjock för det är inte så mycket päls på den, mest på svanstippen, därav namnet haha! (men säg inget till honom);)

2008-02-16 @ 14:29:20
URL: http://majaskrypin.blogg.se/

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0