Ute på Balkan

I dag har jag varit ute på nått som kallas för balkan eller nått liknande. Jag har hört att det ska vara varmt och skönt på balkan men det var det inte alls. Det var jätte kallt och blött, inte mysigt alls. Blev blöt om tassarna. Satt kvar en stund i alla fall och spanade ner mot gatan.

Det är märkligt vad människorna blir små när de är där ute. Kan i och för sig förstå att de krymper i den här kylan. Jag har ju inga skor så det känns som om mina trampdynor har krympt till hälften av sin ursprungliga storlek. Måste verkligen ta och investera i ett par varma och mysiga skor.

image91
Hi hi vad små ni är och era hundar är ännu mindre...

image92
Kommer ni närmare så biter jag...

Kommentarer
Visdomsord från: Anonym

hej1
Tack för ditt inlägg tidigare!
Lycka till med balkong passet.
Har själv katt som jag inte vet vad det är för ras. Vi får väl kalla honom blandis.
/Mats

2007-11-25 @ 14:07:12
URL: http://mhats.blogg.se/
Visdomsord från: Ellen

Nja, han har i alla fall blivit tjockare de senasre åren :) Fast han är gosigare som tjockis så jag har honom gärna som han är nu ;)

2007-11-25 @ 14:07:55
URL: http://fuckingfancy.blogg.se
Visdomsord från: Jana

Balkan ... ha ha! Tur att du hade varma kläder på dig Naken.

2007-11-25 @ 15:05:50
URL: http://kirkemandragora.blogg.se
Visdomsord från: Love

Jag brukar stå ute på balkongen och skälla ut folk som inkräktar på mitt revir... Och det är många ska du veta. När matte tittar bort hoppar jag upp på bordet för att se bättre över häcken. Folk brukar verkligen lyssna. De brukar glo och peka så de förstår nog vem som bestämmer på det här stället. För övrigt har jag berättat historien bakom mitt namn på mattes blogg nu... Den blev ganska lång så jag hoppas du orkar läsa.

2007-11-25 @ 16:24:46
URL: http://geologinnan.blogg.se/
Visdomsord från: anna wintour

tillhör denna blogg katten?

2007-11-25 @ 19:19:08
URL: http://annawintour.blogg.se
Visdomsord från: Erika

Vilket fint täcke, ser varmt och mysigt ut =)
Och kul att Isis och Vittra har blivit utmanad.
Här kommer historien om hur de fick sina namn.

Jag har alltid tyckt om att ge mina djur personliga namn och inte sådant som många andra katter heter som Misse, missan till exempel.
Isis fick heta så eftersom jag läste om egypten då och Isis var en gudinna i egyptisk mytologi. Så det tyckte jag var ett passande namn.
Vittra (egentligen var det Vildvittra först men det blev endast Vittra till slut) fick sitt namn efter vildvittrorna i Ronja rövardotter sagan. Hon såg lite ut som en sådan när hon var unge.Och hade samma temperament.

Och så får jag ju inte glömma missarnas vovvesyster.
Ninja. Det namnet fick hon efter en labrador som jag kände när jag gick i skolan och hade praktik på hundskolan i sollefteå. Det var en liten men tuff vovve. Ungefär som min Ninja =)

Ha en mysig kväll!
Gos till Naken.

2007-11-25 @ 21:12:29
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Visdomsord från: Angelica

Jag är glad att jag inte har någon balkan. ;) När Kattastrof var hos veterinären senast så sa de till mig att hon var alldeles för modig för sin ålder. "Kattastrof skulle lätt hoppa ut från en balkan". Hoppas du trivdes där ute. Snart är det sommar igen och då kan du ligga och sola där ute igen. Vad gott! ;)

2007-11-25 @ 23:20:37
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Junitjej

Vilken underbar header du har!

2007-11-26 @ 06:14:45
URL: http://junitjej.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Naken vet du vad? Imorgon åker matte till Ullared och blir borta stora delar av dagen. Kan inte du passa på och komma hit och leka med luddbollarna? Jag skall busa med matte så hon glömmer att stänga in till dem. Hur låter det?

2007-11-26 @ 16:46:58
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Angelica

Nej men, inte visste jag att du är kär i Kattastrof Naken. Vill du bli pappa till hennes barn så får du gärna bli det. Du verkar vara en störtskön kille ju. ;)Du är ju också lite röd i dig va?

2007-11-26 @ 16:49:04
URL: http://jelican.bakomgaller.se

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0