Äckligt julbord

Julen har varit bra. Jag har gjort det enda vettiga och sovit över den.

Idag fick jag äckligt julbord att äta. Det ska man tydligen göra såhär vid jul. Förmodligen är det för att människorna ska banta och då inte vill bli frestade av någonting gott att äta. Det smakade inte alls bra och luktade förfärligt. Tog bara en liten bit korv och lät bli resten. Jag vill inte ha en massa olika sorters mat blandat på en tallrik. Det är riktigt osmakligt. I min matskål ska allt lukta och smaka likadant. Förstår mig inte alls på människor. Jag är fortfarande superhungrig och vill ha knagglisar.

Här är mitt äckliga julbord:

image160
Usch så osmakligt...

image161
Luktar illa gör det också...

Kommentarer
Visdomsord från: Kattastrof

Det där såg inte alls gottigt ut. Möjligtvis räkorna kanske. Fast, ihop med massa annat jox? Nej tack! Skulle gjort precis som du och ratat julmaten Förresten, har du sovit bort julen? Det är inte likt dig att göra så. Du är ju nästan alltid vaken. ;)

Nosgos /Kattastrof

2007-12-26 @ 19:16:51
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Gurkan & Maja

Hej Naken!

Gurkan och Maja tyckte inte heller om julbordet... lite skinka gick ner men det var allt! Gurkan tyckte däremot om tomtens skägg och har hämtt hem alla tomtar i lägenheten och lagt dem i sin låda! Hon tänker att den som har han spar (?), så nu har hon tomten hela tiden!

2007-12-26 @ 19:33:54
URL: http://gurkhatigris.blogg.se
Visdomsord från: Imma

Skäms du inte, Naken, som ratar så fin mat? Räkor är lyx för oss, som vi bara får när vi fyller år, och lax har vi aldrig ätit... det har inte matte råd att ge oss. Vi tycker att du skall vara tacksam mot din matte och husse som vill göra så fint åt dig - jultallrikar är det finaste de vet så här års! Så det var en dyrbar gåva de gav dig, skall du veta.

Fast jag håller med om att det är bättre att få olika saker på olika tallrikar... men det tänkte nog inte din matte och husse på, eftersom de själva blandar maten på sina tallrikar.

Hoppas att du har haft en fin jul i övrigt! Vi har firat i kapellet, sjungit psalmer och fått julklappar (en med godis och en med mat), så vi är jättenöjda med våran jul!

Tass från Imma, klosterkatt.

2007-12-26 @ 19:55:15
URL: http://blogg.passagen.se/srcarina
Visdomsord från: Katthemmet Kompis

Haha! Vi håller med, det finns godare mat än julbord...Fast räkor är väldigt gott!

2007-12-26 @ 20:22:49
URL: http://www.katthemmetkompis.blogg.se
Visdomsord från: Pokersidor - Bonusar och erbjudanden

Haha.. stackars kise.. kan ju inte äta inlagd sill ju..

2007-12-26 @ 20:30:11
URL: http://pokersidor.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Stackars dig som var tvungen att operera bort tänderna. Kan inte varit allt för kul. Själv har jag inte ont av det, det är bara min matte som är en sån där hönsmamma!

Du får gärna låna en bild på mig till presentationen av bandet. Ett krav är dock att du tar en som är fördelaktig för mig. Alltså, en bild där jag är söt. Går det att ställa det kravet? :)

Vet du, matte klippte ju av honom massa päls. Kanske kunde göra en päls till dig av det?

Förstår att du sov mycket när de var bort när du lägger fram det på det sättet. Men, du glömde att vi skulle gå på bio på juldagen ju. Där fick jag stå i regnet själv och vänta. Det var inte kul alls. Får göra ett nytt försök kanske? :)

2007-12-26 @ 20:54:49
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Debbie

Vovven min gillar alltihop ;)

2007-12-26 @ 21:11:55
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Visdomsord från: Kattastrof

Jag tänkte att du är ju en upptagen katt så du gjorde säkert något viktigt. Jag klarar mig alltid. :) Fast jag har funderat lite, tror du att de skulle släppa in oss i biosalongen? :S

Matte skall ut och hjälpa Slurven med hans päls imorgon igen. Skall beordra henne att kolla upp om det finns päls att tova till en kappa till dig. Tror att det hade passat dig utmärkt. ;)

2007-12-26 @ 21:34:56
URL: http://jelican.blogg.se
Visdomsord från: Aragorn

Visst får du låna ett foto av oss! Vilket vill du ha?
Skall bli kul att få bli mjausiker!!!

2007-12-27 @ 00:08:49
URL: http://blogg.passagen.se/srcarina
Visdomsord från: Katten Astrid

Uäääh... det där såg osmakligt ut! Förutom räkorna då så klart. Som tur är har jag sluppit sånt där i jul, jag beställde räkor till julmiddag och det fick jag och sen har jag fortsatt med dom där hårda bruna knölarna som brukar ligga i matskålen. Precis som det ska va!

2007-12-27 @ 01:52:13
URL: http://kattenastrid.wordpress.com
Visdomsord från: Ansgar och Chop Soy

Hej!

Håller med om att det där var en massa osmakligheter! Vi snusade på skinkan, sen återgick vi till vårt hederliga, svindyra, torrfoder. Bara för att det var högtidligt fick vi dessutom en liten burk mumsig blötmat! Kanske vi borde se till att få ett EU-direktiv för hur katternas julbord ska se ut? De bestämmer ju så mycket annat konstigt!

Miiaauw och nosgos! A+CS

2007-12-27 @ 11:32:18
URL: http://kattfreak.blogg.se
Visdomsord från: Anna-Stina

Ojojoj, det där hade Nora och Greta, men framförallt Nora slukat i ett nafs. Så mycket gott!! Nora är katten som gillar allt från kaffe till marshmallows.

2007-12-28 @ 15:10:15
URL: http://fortknoxnostromo.blogspot.com
Visdomsord från: Pricken Svart Moses Pi

ÄHHHHHHHHHH va då vilken supermummsig tallrik med godis.

2007-12-30 @ 12:51:48
URL: http://www.katternaibie.dinstudio.se/
Visdomsord från: Blue

Ja mina kissemissar hade nog slukat allt... utan minsta betänklighet...

2008-01-01 @ 19:31:58
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0