En påse med kul...

Idag hittade jag en hel påse full med julklappar till mig.
Passade på att klämma lite på dem.
Jag och Nude ska fira jul själva i år så vi får väll se vad vi hittar på för nått kul.
H&M ska inte räkna med att lägenheten kommer att se ut som den gjorde när de lämnade den. Vi har planer på att bjuda hem en del vänner...

Klämma, klämma, klämma...

Kommentarer
Visdomsord från: Erika

Oj vad många paket, vad roligt.Spännande att fira jul själv, det blir säkert lajbans =)

Klapp på dig!

2008-12-23 @ 17:32:54
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Visdomsord från: En vän!

Hmmm!Så det är därför Ansgar och Choppan är så hemlighetsfulla om julfirandet.... Kanske de svansar iväg till dig och Nude i morgon!

Ha det så kul med alla paket!

2008-12-23 @ 20:03:53
Visdomsord från: Marita

Sänder en hälsning från Macho: Önskar dig och lillbrorsan en riktigt god jul. Själv har jag plågats ända sedan Lucia. Då lade matte tre "övningspaket" under granen som jag skulle lära mig att låta bli. Har inte vågat röra dem när någon sett på. Kanske inte får öppna dem ens på julafton då. Men jag har tuggat på dem lite i smyg.

2008-12-23 @ 23:08:21
Visdomsord från: Ronja, Hobbe, Hodja och Ossian

Hej kompis!

Vad roligt att läsa om dina nya äventyr efter atta vådliga sjukhusvistelser. Nude och du kommer nog att få en toppenjul, Försök ta er ut under mellandagsrean, det finns nog lite billig rosa färg någonstans ska du se, så får H&M en trevlig överraskning när dom kommer hem.

Vår matte är lite nere just nu och har inte orkat blogga så mycket. Men vi tar hand om henne såklart, så hon blir säkert pigg och glad igen.

God jul kompis, hoppas du får många roliga klappar! Våra saker kommer nog mest att bestå av sådant som går att äta. Tråkiga vego-matte brukar inte ha så mycket sånt att erbjuda, men hon skulle försöka lura till sig lite julskinka nånstansifrån sa hon. Bäst för henne att hon håller det löftet.

Tass mot kind (utan klor) / polarna i 08

2008-12-23 @ 23:29:29
URL: http://hedokatt.blogspot.com
Visdomsord från: BELLMAN.

Hejsan Naken och Nude. Grattis till priset för årets kattblogg, det priset är du verkligen värd kompis!!!! Önskar dig och brorsan EN GOD JUL och ETT GOTT NYTT KISSEÅR. Nu ska jag ut i skogen och fixa grejer till min nya slangbella. Vet du vad jag skall ha slangbellan till???? JO, alla människobarn som skjuter nyårsraketer får ett skott i rumpan av min slangbella, bra va??? Hej så länge!!!NOSPUSSAR från din kompis Chihuahuan Bellman.

Visdomsord från: linda

Sv: Oups, förlåt Naken, vilket missförstånd!

2008-12-24 @ 23:23:53
URL: http://trehundrasjuttiofem.blogg.se/akuthem
Visdomsord från: Naken

Svar till Ansgar & Chop Soy: Har undrat ett tag över vem vännen är som skrivit här men anat lite att det varit ni era luringar. Har försökt komma in på er blogg en längre tid men den verkar inte fungera längre??? Är glad att ni hör av er i alla fall så att jag vet att ni lever.

(Julfirandet var ju inte så dumt h'är i kväll eller hur?)Tass och God jul/ Naken

2008-12-25 @ 01:38:32
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/

Kommentarer:

Kalla mig för:
Jag kommer tillbaka så kom ihåg mig!

Maila mig på:

Kolla in på min sida:

Vad vill du säga till Naken?

Trackback
RSS 2.0